TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
18 Август 11, 12:49
Mirchev Ideas предлага онлайн магазин с отстъпка от 382 лв.

Българската софтуерна компания Mirchev Ideas стартира лятна промоция, позволявайки на всеки желаещ да стартира собствен онлайн магазин, като спести 382.32 лв. от цената. Промоцията включва закупуването на всички елементи, необходими за старта на онлайн бизнес – безсрочен лиценз за версия 4.0 на платформата за онлайн магазини SummerCart.bgоригинален дизайн по избор, както и едногодишен хостинг. В рамките на промоцията всички включени компоненти се предлагат на обща стойност 468 лв. с ДДС, докато стандартната им цена извън промоционалния период е 850.32 лв. с ДДС. Дизайнерските теми, от които могат да избират клиентите, са: SilverView, FineKitchen, Fitness&Yoga, FloraMix, PowerBlue, Gemena, а повече информация за тях е достъпна тук:http://www.summercart.bg/news/7/p-otvori-onlayn-magazin-i-spesti-382-32-lv-prez-avgust-s-goreshtata-promotsia-na-summer-cart-p.html.

Промоцията е валидна до 31 август 2011г. (включително). Всеки онлайн магазин Summer Cart се предлага с три месеца безплатна поддръжка, стартираща от датата на инсталация. За потребителите, които вече имат онлайн магазин Summer Cart, компанията предлага възможност да закупят готов дизайн, избирайки между същите теми, на цена от 94 лв. с ДДС, вместо за стандартната цена от 232.32 лева.

„Лятото е сезона на почивките, но също и време на преосмисляне на плановете, зареждане с енергия и стартиране на нови начинания. Както си личи от името на SummerCart.bg, лятото винаги е било нашият сезон на вдъхновение, а опитът ни показва, че нашите клиенти и онлайн предприемачите като цяло също използват активно този сезон за стартиране на нови проекти. Затова решихме да ги улесним, като им предложим всичко, от което се нуждае един нов проект за интернет бизнес, при това на изключително достъпна цена“ - заяви Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas.

Предлаганата в рамките на промоцията версия 4.0 на Summer Cart включва редица подобрения и нови възможности в управлението на продуктите, поръчките и отношенията с клиентите. Четвъртата версия е интегрирана с още повече български банки (вече има 11 начина за разплащане в България и над 30 в чужбина), както и с куриерските фирми Еконт и Спиди. Включени са също нови маркетингови инструменти като бонус точки за клиенти, готов продуктов фийд за публикуване на продукти в осем популярни сайта като Pazaruvaj.com, Kolko.bg, Izgodnobg.com, 911.bg, Tuk.bg, Shopmania.bg, Cenite.com и Napazari.com, както и уникални функции за оптимизация за търсачки (SEO – Search Engine Optimization), които са вградени и автоматизирани. Системата е интегрирана и синхронизирана с най-популярните складови програми в България.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

2.8861