TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
18 Август 11, 12:47
Българският софтуер за онлайн магазини Summer Cart заработи в македонския телекомуникационен оператор One Telecommunication
Българската софтуерна компания Mirchev Ideas, внедри създадената от нея платформа за онлайн магазини Summer Cart в най-големия мобилен оператор в Македония - One Telecommunication. Операторът покрива 99,9% от населението и 98.17% от територията на страната и предлага пълен набор от модерни телекомуникационни услуги за крайни потребители и бизнес клиенти. Интернет магазинът отразява динамиката на телеком пазара, честата поява на нови услуги и продукти, включително фиксирани и мобилни телефони, компютри, игри, GPS навигатори и др., без това да се отразява на лесната навигация и достъп за потребителите.
 
 
Онлайн магазинът работи успешно от три месеца и се използва на три езика. Към момента той се посещава ежемесечно от 30% от интернет потребителите в Македония. Той извлича данни от друг български софтуерен продукт - бизнес системата Selmatic Plus, която се използва във всички търговски обекти на One. Интеграцията на Summer Cart с POS софтуера на One от своя страна дава възможност електронният магазин автоматично да получава винаги актуална информация за наличности, продукти, описания, цени, характеристики, информация за абонаментните планове, както и комплекти от мобилни телефони с абонаментен план. Електронният магазин работи в клъстера от високо производителни сървъри на One, което обезпечава неговото бързо и ефективно функциониране.
 
 
Целият проект, включително и интеграцията с POS системата на телеком оператора беше реализиран за три месеца, тъй като почти всички специфични нужди на One, са покрити от богатата вградена функционалност на платформата Summer Cart.
 
 
„Успешната реализация на толкова мащабен проект в динамична сфера като телекомуникациите доказва, че създадената от нас платформа Summer Cart е достатъчно гъвкава, за да отговори както на нуждите на всеки малък предприемач, така и на големи корпорации, като водещия телеком оператор на Македония – One. Успехът на проекта е важно признание за възможностите на нашия продукт и ни позволява да водим по-уверено разговори с други комуникационни компании от България и региона“ - заяви Георги Мирчев, изпълнителен директор на Mirchev Ideas.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1337