TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
04 Август 11, 10:30
СуперХостинг.БГ в нов център за данни

Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ вече използва нов център за данни – 3DC – за своето сървърно оборудване. Миграцията обхваща всички сървъри за споделен хостинг, виртуални, наети и колокирани  сървъри. Същевременно компанията подмени и част от по-старото си сървърно оборудване с ново, с което увеличава надеждността, качеството на работата и бързодействието на предлаганите от нея услуги. СуперХостинг.БГ ще запази и дългосрочното си партньорство с център за данни Еволинк, от които ще продължава да осигурява висококачестваната свързаност и достъп до Интернет. При преместването няма промяна в IP адресите, мрежовите конфигурации и връзката към сървърите на хостинг доставчика, което означава, че миграцията няма да въздейства на позициите на хостваните сайтове в Интернет търсачките.

Център за данни 3DC има всички характеристики, необходими за гарантиране на пълна непрекъсваемост на услугите, сигурност и надеждност. Центърът се помещава в собствена сграда, с пълно дублиране и физическа отделеност на всички системи за електрозахранване, климатизация, свързаност и охрана. Комплексът разполага със система за прецизна климатизация, която съчетава модерни технологии за въздушно охлаждане и същевременно реализира енергоспестяване, както и повишаване на енергийната ефективност посредством използването на т. нар. Free-cooling технология. Сградата е проектирана с 60 сантиметров двоен под, предназначен за циркулация на студен въздух.

В центъра е проектирано двойно-резерирано A+B електрозахранване на всички компоненти на системата в сградата. Внедрено е непрекъсваемо токозахранване (UPS), оразмерено да осигурява захранване за 20 минути при работа на пълен товар, както и синхронизирани дизел генератори, които осигуряват резервна мощност, в случай на срив в електропреносната мрежа. Сградата на дейта центъра е оборудвана с гръмозащитна система с мачти, спусъци и заземителни колове, както и с 1+1 резервираност на циркулационните помпи и N+1 резервираност на водно-охладителните кули на покрива. Охраната и безопасността се осигурява чрез системи за контрол на достъпа, видео наблюдение, пожароизвестяване и пожарогасене, система за профилиране на клиентите, както и въоръжена охрана.

Преместването в нов дейта център е още една стъпка в развитието на хостинг компанията. От началото на лятото СуперХостинг.БГ реализира редица нововъведения, които да позволят на клиентите още по-лесно да стартират нови проекти в Интернет, както и да използват по-гъвкаво ресурсите, с които вече разполагат. Актуалните промени включват: увеличение в броя на сайтовете в един хостинг акаунт, като цената остава непроменена; неограничен брой акаунти в реселърските плановетенамаление в цената на виртуалните сървъри.

„Екипът на СуперХостинг.БГ винаги се е стремял да предлага на своите клиенти не просто хостинг услуги, а надеждност, високо качество и неограничен '24/7' достъп до бизнеса им. Компанията ни и до сега прилагаше едни от най-високите стандарти в хостинг бранша, а с преместването на оборудването ни в новия дейта център инвестираме още повече в сигурнстта и надеждността на услугите си. От дългосрочните ни партньори Еволинк продължаваме да осигуряваме високоскоростен Интернет и гарантирана свързаност за сайтовете на своите клиенти и достъпа до хостваните при нас ресурси“ - заяви Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1269