TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
04 Август 11, 10:29
Българската ERP система EnterpriseOne вече е локализирана на множество езици

Българската софтуерна компания Алое Ко обяви, че създадената от нея система за управление на бизнеса EnterpriseOne вече разполага с инструменти за лесен превод на чужди езици. EnterpriseOne е пълноценна ERP (Enterprise Resources Planning) система, която работи успешно както в малки и средни фирми, така и в големи предприятия у нас. Интеграцията на решението с платформата за преводи Google Translate* вече позволява лесното и бързо създаване на локализирани версии на EnterpriseOne, способни да превеждат напълно автоматизирано както текстовете в интерфейса на системата, така и самите фирмени данни.

Нововъведението допълва линията от онлайн услуги, включени в основната функционалност на решението, включително автоматично попълване данните на контрагент само по БУЛСТАТ и извличане на ежедневния валутен курс от базата данни на Европейската Централна Банка. Предимството на този подход е, че партньорите и клиентите на Алое Ко могат сами да създават локализирани версии на EnterpriseOne на предпочитаните от тях езици, след което да се възползват от автоматичния превод.

„Разработвайки EnterpriseOne, нашият екип си постави за цел да създаде ERP система, която едновременно да е ценово достъпна и да не отстъпва по функционалност на големите международни продукти от този клас. Клиентите ни неведнъж са потвърждавали, че сме успели да постигнем тази цел и сега, добавяйки новите езикови възможности, ние ще се опитаме да мултиплицираме този успех на международния пазар. Убеден съм, че със своите богати възможности EnterpriseOne има потенциала да се конкурира със световните лидери в областта на бизнес софтуерните решения и отговаря напълно на нуждите на големите чуждестранни компании“ - заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко - „Езиковите версии на системата позволяват както тя да се внедрява в други държави, така и да обезпечава обмена на информация между българските предприятия и техните чуждестранни собственици, партньори или клиенти.“


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1264