TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
29 Юни 11, 18:40
Сирма Медия изпраща учители на обучение по системата INTEL TEACH в Полша

Издателството на мултимедийни знания Сирма Медия, което е част от Сирма Груп, ще изпрати български учители да вземат участие в пилотно обучение по системата Intel TEACH Essentials на американския технологичен гигант Intel, което ще се състои от 18 до 22 юли 2011 г. в гр. Торун, Полша. Сирма Медия АД и Сдружение „Център за творческо обучение” са ексклузивен партньор на Intel corp. в процеса на внедряване на цялостната образователна платформа Intel Education в България.

Целта на обучението е да подготви екип, запознат в подробности със серията квалификационни курсове за учители Intel TEACH Elements и по-специално с курса „Проектно-базирани подходи в обучението (Project based approaches)”. След завършване на обучението кандидатите сами ще провеждат обучения на други български учители в страната, които ще се осъществят в периода октомври 2011 г. – април 2012 година.

„Обучението ще спомогне за създаване на ядро от български учители, запознати с най-актуалните аспекти от развитието на съвременното образование, които ще имат важна роля при внедряването на иновативни педагогически похвати и технологични решения в българските училища. Модернизацията на образованието у нас е от ключово значение за повишаване на конкурентоспособността на българското общество и икономика в бъдеще и организираното от Сирма Медия обучение в Торун подчертава ролята на компанията ни като единствената българска фирма, ангажирана дългосрочно с този процес“ - заяви Александър Ангелов, представител на Сирма Медия.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0775