TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
29 Юни 11, 18:28
Алое Ко представи онлайн ERP система за микро и малки фирми

Е1@ON-LINE е напълно функционално ERP решение, достъпно от всяка точка, свързана с интернет. То се предлага под наем, инсталира се бързо и лесно, освобождавайки малките и средни фирми от допълнителните разходи за информационна инфраструктура и администрация

Българската софтуерна компания Алое Ко представи новата си изцяло онлайн базирана ERP (Enterprise Resource Planning) система. Тя се нарича Е1@ON-LINE и представлява напълно функционално решение за управление на бизнеса, предназначено за микро и малки фирми, базирано на една от първите български ERP системи – EnterpriseOne.

„Е1@ON-LINE е не само лесно за използване решение, създадено за употреба през интернет. С него ние искахме да предложим на пазара ERP система, специално предназначена за малките фирми, която да отговаря на техните специфични нужди, а не просто да бъде олекотена версия на друг ERP продукт. Малките и стартиращите предприемачи вече имат нужда от софтуер за управление на бизнеса си, но все още липсват достатъчно решения, които да са създадени с фокус върху техните конкретни потребности. Може би това е една от причините ERP системите все още да навлизат по-бавно в този сегмент на пазара и пускайки Е1@ON-LINE ние целим да отговорим на тази нужда“ - заяви Иван Аржентински, управител на Алое Ко.

Новата версия променя изцяло концепцията за внедряване и използване на ERP система. Тя се внедрява лесно, може да бъде възприета бързо от екипа и осигурява на членовете му 24 часов достъп до фирмените информационни ресурси, седем дена в седмицата, при това – от всяка точка, свързана с интернет. Друго важно предимство за малкия бизнес е спестяването на разходите за сървър, сървърна операционна система, база данни, мрежова инфраструктура и администриране, които са в тежест на много стартиращи и малки компании. Повече информация за E1@ON-LINE е достъпна на сайта www.erp.bg.

„Избирайки Е1@ON-LINE вие превръщате ERP системата в оперативен разход, вместо в дълготраен материален актив. Освен това за разлика от повечето софтуерни решения под наем, които рано или късно се оказват по-скъпи от варианта със закупуване на лицензи, предлаганата от нас онлайн ERP система винаги ще има по-ниска цялостна цена на притежание от инсталирането на решението в офиса. Тези предимства обаче не са за сметка на качествата на Е1@ON-LINE и не променят факта, че версията е напълно функционално ERP решение, което може да спомогне много за оптимизиране на фирмените ресурси, паричните потоци, за по-доброто управление на складовите наличности, доставките, продажбите, маркетинговите кампании и счетоводството“ - добави Иван Аржентински.

Версията Е1@ON-LINE улеснява стартирането на нов бизнес и обезпечава скалируемостта на малките компании, които още със създаването си вече имат своеобразна пътна карта за своето разрастване. Преминаването към по-големи версии на EnterpriseOne също става бързо и лесно. Едно от достойнствата на Е1@ON-LINE е лесният достъп през всякаква интернет връзка, включително GPRS или EDGE мобилни услуги. Това обаче не е за сметка на сигурността, като достъпът до ERP системата е криптиран и става след аутентикация. В допълнение, информацията и софтуерът са защитени в надежден център за данни и се осигурява автоматично архивиране на важните за бизнеса данни.

„Екипът ни тества Е1@ON-LINE вече повече от една година и е осъществил няколко успешни реални внедрявания. Това ни дава самочувствието да твърдим, че системата е надеждна и работи безотказно, както и че вече носи предимства за бизнеса на използващите я клиенти“ - посочи още управителят на Алое Ко.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1186