TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
19 Юни 11, 10:46
JAR Computers пусна бюджетна компютърна конфигурация с последно поколение двуядрен Sandy Bridge процесор на Intel
Българската технологична верига JAR Computers пусна на пазара бюджетна компютърна конфигурация с последно поколение двуядрен Sandy Bridge процесор на Intel - Pentium® G620 Dual Core (2.6GHz, 3MB L3, 850MHz GPU, LGA1155). Машината се предлага на крайна клиентска цена от 529 лв., което намалява значително цената на притежание на компютър с иновативния процесор на Intel и прави конфигурацията изгодна както за малки и средни фирми, така и за крайни потребители.
 
„Нашият екип си постави за цел да пусне на пазара компютър, който да обединява най-новите изчислителни технологии на Intel и цена, достъпна за повечето български потребители. Резултатът е конфигурация, с достатъчно висока производителност, за да отговори на нуждите дори на по-взискателните крайни потребители и фирми, при това на цена, която няма аналог при същите възможности и качество. Тя е подходяща както за различни мултимедийни развлечения, така и за динамична работна среда“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.
 
Конфигурацията се предлага в стилна черна кутия, с клавиатура и USB - мишка. Тя включва 4GB DDR3 оперативна памет, 1000GB харддиск SATA2 32MB, кутия ATX 400W, JNC RJA 8805, както и устройство за записване и възпроизвеждане, работещо с форматите DVDRW +R 22x, -R 22x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x и CDRWR 48x40x40x. Повече информация за промоцията е достъпна на сайта на компанията http://www.jarcomputers.com/.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1617