TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
02 Юни 11, 10:42
StartUP организира серия от практически уроци по предприемачество
Инициативата StartUP Bootcamp ще е безплатна и ще срещне начинаещи бизнесмени с опитни собственици на фирми.

Как да откриваме, отсяваме и отглеждаме идеи, с какво си заслужава да се захванем, на къде отива света и как да яхнем по-добрата вълна – това са част от въпросите, които ще бъдат засегнати по време на първата лекция от инициативата StartUP Bootcamp (startupbootcampsofia.eventbrite.com/) на StartUP Foundation. Темата на първото събитие е "Thinking Out Of The Box: Перспективите пред нас!", a домакин ще бъде Стани Милев, главен ентусиаст в StartUP фондацията и упорит предприемач. Лекцията ще започне в петък, 3 юни. от 18:30 ч. в сградата на Телерик, на бул. Александър Малинов 33, в София.

"Целта на този целогодишен лагер ще бъде да ви стегнем връзките на обувките за сложната задача, с която сте се заели: променянето на света. В поредица от безплатни обучения, workshop-и и лекции ще се опитаме да разнищим всички аспекти на стартирането и развиването на нов бизнес, като влезем в детайли и ви дадем знания и хитрини, с които да се въоръжите за предстоящия поход" - обяснява Стани в обръщение към бъдещите участници в кемпа.

Целта на StartUP Foundation е лекциите да станат месечни, а в последствие – и седмични, като покриват различни теми от спектъра на правене на бизнес. Инициативата е насочена към три таргет – групи: младите професионалисти с опит на възраст 27 – 35 години, които искат да направят собствен бизнес а не да продължават да работят за някой друг, разполагат с малко първоначален капитал, знания и конкретни идеи в сферата, в която работят но им липсват знания от по генерално естество; втората група са студенти и младежи на възраст 24 – 27 години, които търсят алтерантивни кариери, но нямат знания, опит и ресурси; третата група включва стартиращи фирми (с до 2 години история), които са стартирали бизнес но искат да разширят знанията си за да стигнат до устойчивост.

За разлика от традиционните StartUP конференции, организирани от фондацията, лекционната програма ще включва много повече конкретни знания, подходи и теория. Всички желаещи могат да се регистрират за участие на адрес: startupbootcampsofia.eventbrite.com. Залата е с капацитет от 60 места и регистрацията ще е отворена до запълването им. Събитията ще са безплатни.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.131