TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
25 Май 11, 16:40
Бойко Борисов награди Орак Инженеринг за устойчиво иновативно поведение

Специалната награда за устойчиво иновативно поведение беше връчена вчера на основателя на Орак Инженеринг Красимир Стоянов и изпълнителния директор Георги Халачев лично от премиера Бойко Борисов. Награждаването беше част от Седмия национален иновационен форум на тема „Иновации и конкурентоспособност“, организиран от Представителството на Европейската комисия в България, Министерството на икономиката, енергетиката и туризма и Фондация „Приложни изследвания и комуникации”, както и с подкрепата на Enterprise Europe Network. Специалната награда се връчва за първи път в България и следва отличията в последните две години за най-новативно предприятие в същия конкурс. 

„За нас това специално отличие е от особено значение, тъй като показва, че пътят, по който сме избрали да се развива Орак Инженеринг, създавайки глобални продукти с висока добавена стойност, е правилен. За нас иновациите никога не са били самоцел, а са посветени на реалните бизнес переспективи на пазара. Щастлив съм че със своето системно иновативно поведение Орак дава пример, тьй като информационните технологии са ключов бранш с огромен потенциал за възстановяване и развитие на българската и европейската икономика“ - заяви Красимир Стоянов. 

„За мен е голяма чест ОРАК да бъде пример за устойчиво иновативно поведение. Специалният приз много точно пресъздава иновтивния дух и мислене в ОРАК Инженеринг. Иновацията не е моментно откритие, а системно поведение, подкрепено от креативността и усилията на екипа на ОРАК към визията за развитието на пазара и генериране на висока добавена стойност. В бъдеще ще положим максимални усилия масовият пазар в България и чужбина да се възползва от иновативните решения на фирмата“ - добави Георги Халачев. 

Представителите на Орак Инженеринг получиха също поздравления от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, министъра на образованието, младежта и науката Сергей Игнатов, министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев, кмета на София Йорданка Фандъкова и ръководителя на Представителството на Европейската комисия в България Зинаида Златанова, които също взеха участие във форума. 


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4767