TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
25 Май 11, 16:38
Веригата JAR Computers пуска първа у нас многофункционалното печатащо устройство за малкия и среден бизнес DCP-7055 от Brother

Българската технологична верига JAR Computers пуска първа на българския пазар многофункционалното печатащо устройство за малкия и среден бизнес DCP-7055 от компанията Brother. Моделът обединява в едно принтер, скенер и копирна машина, а цената от 249 лв. е най-достъпната за това ниво на надеждност и качество на печат. До 20 май устройството ще се предлага само в магазините на JAR Computers, както и през сайта на компанията - http://www.jarcomputers.com/.

DCP-7055 съчетава богата функционалност, с висока степен на енергийна ефективност и ниски разходи. Устройството е съобразено с всички международни изисквания за опазване на околната среда, за ниските нива на шум и ниска консумация на енергия, които съответстват на международните еко-сертификати “Energy Star” и “Der Blaue Engel”. Моделът се предлага у нас с три години гаранция.

DCP-7055 има редица предимства, които го правят особено подходящ за малки и средни фирми. Той е компактен и може лесно да бъде разположен в ограничени офисни пространства и дори в домашни офиси. Устройството печата със скорост 20 стр/мин, при много високо качество на печат и с много висока резолюция (2400 x 600 dpi). Има стандартен тонер за 1000 стр. Освен това DCP-7055 е снабден с редица функции с добавена стойност за малкия бизнес, които спестяват време и оптимизират работата на екипите. Сред тях са възможност за сканиране директно към електронната поща, изображение или OCR файл, поддръжката на печат към А5 формат, както и намаленото време за готовност за печат на първа страница, което вече е по-малко от 10 секунди.

Моделът е снабден с тава за входяща хартия за 250 листа, за да се избегне честото зареждане и допълнителен слот за ръчно подаване, който позволява печат върху различни формати хартия и пощенски пликове. Двуредовият LCD дисплей, с който е оборудван DCP-7055, прави всекидневната работа с него много по-удобна и приятна.

„Стабилизирането на икономиката, което наблюдаваме през последните месеци, мотивира компаниите да започнат постепенно да разширяват дейността си, появяват се нови стартиращи фирми, а съществуващите малки и средни организации търсят нови възможности. Всичко това увеличава нуждата от ново поколение ефективни технологични решения за малкия бизнес, които да обезпечат разширяването на дейността, но и едновременно с това да спестяват фирмените разходи и времето на служителите. Радвам се, че в лицето на Brother намерихме партньор, който да ни позволи да предложим на нашите клиенти такива ефективни решения за офисен печат. Очаквам моделът DCP-7055 да бъде посрещнат добре от собствениците на малки и средни фирми, поради комбинацията си от ниска цена, висока ефективност и надеждност“ - сподели Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.226