TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
28 Април 11, 17:37
Сирма Мобайл публикува безплатно мобилно приложение за андроид телефони, като технологичен партньор на "Национална спортна панорама 2011"

Софтуерното подразделение Сирма Мобайл, което е част от Сирма Груп Холдинг, ще бъде технологичен партньор на най-голямото спортно изложение организирано в България през последните години - Национална спортна панорама 2011”. Компанията е създала безплатна мобилна карта на събитието за Android – базирани телефони, с което ще спомогне за неговата по-добра организация и информирането в реално време на всички гости и участници.

Мобилното приложение се нарича Национална спортна панорама и вече е достъпно за сваляне от онлайн магазина за Android програми, като всеки може да го открие лесно по ключовите думи „сирма“ и „sirma”. Освен карта на събитието, то включва още подробна информация за всички щандове и федерации, както и локализация на потребителя спрямо тях. Освен това той може да търси и информация за даден вид спорт или федерация, след което да открива местоположението им. Подобно мобилно приложение може лесно да бъде създадено за всякакъв вид изложения, конференции, фестивали и други събития, превръщайки се в удобен мобилен каталог, интегриран с интерактивна карта.

„Национална спортна панорама 2011” ще се проведе от 28 до 30 април 2011 г. в Националния дворец на културата (НДК) в София. В рамките на тези три дни ще бъдат организирани много игри и презентации, които по атрактивен начин ще демонстрират различни видове спортове. В това най-мащабно спортно изложение у нас ще вземат участие 67 национални спортни организации, представяйки над 80 вида спорт. Целта е да се провокира интереса на посетителите и гостите и от публикате да се превърнат в участници. Сред организаторите на проявата са Министерство на физическото възпитание и спорта и Столична община, които се надяват по този атрактивен начин да насърчат хората да водят по здравословен начин на живот и да спортуват повече. Ето защо те им предоставят възможността, лично да се запознаят с много различни спортове, от които да изберат този, който е най-подходящ за тях.

“Проявата има голямо обществено значение и лесно проследими ползи, поради което за екипа на Сирма Мобайл беше съвсем естествено да я подкрепи. Същевременно спортът и мобилният начин на живот се обвързват все повече и затова се радвам, че освен ползите от здравословния начин на живот и редовния спорт, посетителите на събитието ще могат да видят и възможностите на съвременните мобилни технологии и начина, по който те спомагат и се интегрират в организирането и провеждането на подобни реални инициативи. Точно това ще демонстрира нашата компания в дните на „Национална спортна панорама 2011” -сподели Момчил Зарев, ръководител на Сирма Мобайл.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.7374