TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
26 Април 11, 18:42
Panaton стъпва пилотно на пазара във Великобритания и пуска обновената си услуга в САЩ

Американският софтуерен разработчик Panaton, който е част от Сирма Груп, започва дейност във Великобритания и Ирландия, където ще си партнира с британската телекомуникационна компания Oxygen8. Клиентите на Oxygen8 вече могат да използват услугата за гласови конферентни разговори на Panaton през инфраструктурата на Oxygen8. Услугата Panaton представлява система за гласови конференции от следващо поколение, насочена към потребителите на смартфони. Тя работи без да се налага участниците да въвеждат PIN кодове или да търсят най-близката WiFi точка.

Междувременно Panaton анонсира и новата версия 1.2 на своята едноименна услуга, както и нови тарифи, с които компанията намалява цените за крайни потребители с до 60%. Първото за 2011 г. обновяване на услугата включва редица нови функционалности, сред които интеграция на системата с Microsoft Outlook и Google, както и SMS предизвестяване. За корпоративните клиенти на Panaton вече са достъпни също и интеграция със социалната мрежа Linked-In, със системите Plaxo и Salesforce.com, както и с други социални мрежи и CRM решения.

Услугата вече включва и опцията за напълно безплатни конферентни разговори през обща входна точка. След шестмесечен Beta период, през който тя е тествана от близо 800 потребители през уеб, Android, BlackBerry и iOS, услугата Panaton вече е достъпна в САЩ за индивидуални потребители през сайта Panaton.com. Panaton лицензира системата за трети страни, телекомуникационни оператори и други доставчици на услуги, които могат да я предлагат под собствените си марки.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1245