TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
19 Април 11, 20:59
Балкан Сървисис взе участие в Дни на Майкрософт 2011

Българската консултантска компания Балкан Сървисис взе участие в конференцията Microsoft Days 2011, която се състоя на 30-31 март в Арена Младост, София. На събитието Христина Димитрова – мениджър бизнес развитие, представи цялостното ноу-хау на Балкан Сървиси във внедряването на продукта за управление на връзките с клиенти Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management), както и данни от опита на компанията в областта на корпоративните мобилни приложения за сектора на директните продажби.

Компанията представи и мобилното CRM приложение за ефективна дистрибуция изцяло разработено от нея. То се интегрира напълно към CRM системата Microsoft Dynamics, както и с различни офис приложения (MS Outlook, MS Office) и др. Мобилното CRM решение, което вече е внедрено успешно в клиенти на Балкан Сървисис, дава пълна свобода на търговските служители, позволявайки им да извършват ежедневните си задачи и да разполагат с фирмената информация, без значение къде се намират.

В рамките на конференцията Балкан Сървисис направи презентация - Case Study, съчетана с демонстрация на живо на възможностите на решението за мобилна търговия, показвайки в конкретни примери как то може да увеличи ефективността в продажбите. Презентацията предизвика сериозен интерес и въпроси от страна на посетителите на форума, а след нея компанията проведе и томбола с награда - безплатно разработване на демо решение за два дни.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1436