TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
06 Април 11, 13:47
Селматик и Мултирама организират семинар за добрите практики в сектора на търговията на дребно

Българската софтуерна компания Селматик ЕООД и технологичната верига Multirama организират семинар за бизнес клиенти на тема „Добрата практика в retail бизнеса с хардуер от Multirama и ERP софтуер от SelMatic“. Събитието ще се проведе на 8 април 2011 г. от 10:00 ч. в Best Western Hotel Expo. Участието в семинара е безплатно и изисква регистрация, която може да бъде направена на адрес: http://selmatic-plus.com/multirama/. По време на семинара експертите на Multirama и Селматик ще отговорят на важни за бизнеса въпроси: какво трябва да бъде ефективното софтуерно и хардуерно осигуряване на успешния retail бизнес, как компаниите могат да спестят време и средства чрез избора на софтуер и хардуер, отговарящ на индивидуалните потребности на техния бизнес, как да организират по-ефективно бизнес процесите си и в крайна сметка – да бъдат по-конкурентни в динамичния и все по-наситен пазар на търговията на дребно.

„Инвестициите в технологични решения вече са се превърнали в ключов фактор за запазване и повишаване конкурентоспособността на фирмите. Същевременно мендижърите все по-трудно могат да следят всички новости при бизнес технологиите, както и да си отговорят на важни въпроси, свързани със съвместимостта на различните компоненти от информационната инфраструктура – десктоп компютри, мрежи, сървъри, POS решения, системи за управление на бизнеса. Точно затова ние обединихме усилията си с Мултирама, предлагайки цялостно решение за различни по големина и структура бизнес организации. На предстоящия семинар ще представим нашия опит в retail сектора и съвместните ни предложения към фирмите от този сегмент“ - заяви Димитър Селенски, президент на Селматик ЕООД.

„Семинарът съответства на политиката на Multirama да предлага на своите бизнес клиенти най-подходящите и ценово ефективни технологични решения, съобразени с нуждите на всяка компания. Сред конкурентните ни предложения за този сектор са безплатна доставка и инсталация на продуктите, безплатни IT обучения, гъвкави финансови схеми за постигане на ценова ефективност, удължени гаранционни срокове и други. Политиката на Multirama е да

бъде близо до своите бизнес клиенти преди и след продажбата като техен IT консултант, който винаги търси възможностите те да печелят чрез икономии от мащаба и да бъдат уверени в планирането на разходите си“ - посочи Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Multirama.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0814