TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
23 Март 11, 17:07
Орак Инженеринг получи Награда за иновация на конференцията "Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес"
Софтуерът за управление на туристически бизнес Орак R6 Travel беше отличен от водещи чуждестранни мениджъри
Българският разработчик на бизнес софтуер Орак Инженеринг получи Наградата за иновация на конференцията "Тенденции, иновации и инвестиции в туристическия бизнес", която се проведе от 15 до 17 март в София. Призът беше връчен на главния директор на ОРАК Инженеринг Красимир Стоянов лично от н. пр. посланика на САЩ в България Джеймс Уорлик и топ астронавта на НАСА д-р Стори Мъсгрейв. Астронавтът беше почетен гост и основен лектор на форума "Туризъм и пътувания в космоса", който се състоя в рамките на конференцията.
 
Орак Инженеринг е отличена за своето решение Орак R6 Travel и създадения на негова база първи в света софтуер за управление на космическия туризъм. Наградата се връчва от международен борд от инвеститори и световни специалисти във високите технологии, предсседателстван от бившата шефка на American Airlines Кати Мисунас. Българската компания е избрана от жури в състав Джон Хейзълууд, изпълнителен директор на ТравълСторМейкър, Фарли Дювал, изпълнителен директор на WhiteBull, Том Хигинс от Global Finance, Давид Бътс, международен мениджър на CMS Cameron McKenna LLP, както и Мартин Паев, собственик и управител на SORTIS INVEST.
 
"Опитът и тежестта, която имат членовете на журито, както и значимостта на критериите - потенциал в продукта, инвестицинни възможности и наличние на екип които да реализира потенциална инвестиция - ме правят особено щастлив, че получихме приза. Той е не само оценка на нашия туристически софтуерен продукт Орак R6 Travel, а и признание за целия ни екип, неговите възможности и потенциал, както и за посоката, в която се развиваме" - заяви Красимир Стоянов.
 

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1844