TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
19 Март 11, 10:30
Във Валмарк заработи първото мобилно CRM решение интегрирано с Microsoft Dynamics CRM
Българската консултантска компания Балкан Сървисис внедри във фирмата за хранителни добавки и здравословни продуктиВалмарк първото мобилно CRM (Customers Relationship Management) решение за работа с Microsoft Dynamics CRM с мобилни телефони. Продуктът на Балкан Сървисис е и първото подобно мобилно бизнес приложение, адаптирано за работа с най-новия интуитивен touch - screen интерфейс за мобилни телефони. То добавя към традиционните функции на системите от клас CRM  за управление на взаимоотношенията с клиентите и възможност за работа на служителите в движение, позволявайки им да достъпват от всякъде базата данни с клиентите, информацията за техните предишни и нови поръчки. Това повишава ефективността на търговските представители, които вече могат да приемат поръчки докато се намират на място при клиентите, в командировка, на семинар, конференция или просто в задръстването по пътя към офиса.
 
Проектът е завършен в края на декември и екипът на Валмарк използва новата система от 1 януари 2011 г. Той включва внедряване на системата Microsoft Dynamics CRM, в комбинация с мобилното CRM решение. Балкан Сървисис е сертифициран партньор на Microsoft с опит от няколко успешно реализирани проекта за Microsoft Dynamics CRM и това позволява на компанията да разширява своите компетенции предлагайки на клиентите си също и свой собствен продукт за мобилен достъп до CRM системата.
 
Мобилното решение е подходящо за всякакви фирми от сферата на търговията и услугите, разполагащи с разклонени дистрибуторски мрежи и мобилни екипи. То е напълно интегрирано със CRM системата на Microsoft, както и с други популярни офисни продукти, като MS Outlook, MS Office и др.
 
"Фирма Валмарк предлага на клиентите преди всичко здраве, а в този бизнес навременната реакция и комуникация е от особена важност. Затова за нас беше важно да внедрим не просто CRM система, а решение, което позволява на екипите ни по всяко време да разполагат с нужната им информация, за да работят ефективно. Радвам се, че Балкан Сървисис ни предостави цялостно решение, което отговаря напълно на нашите нужди и повишава ефективността на служителите ни. Секторът на хранителните добавки в България се развива с все по-бързи темпове и внедряването на модерна CRM система с мобилен достъп ще ни позволи да посрещнем успешно нарастващия интерес на българските потребители към нашите продукти. Процесът по внедряване беше дълъг и труден и за двете страни, но постигнатите резултати са  отлични. Като истински пионери се сблъскахме с проблеми, които изискваха незабавна реакция и професионализъм, за да продължат работните процеси в компанията нормалния си ритъм по време на внедряването. Високият професионализъм от страна на Балкан Сървисис, съчетан с оказаната от Валмарк подкрепа на всички нива допринесе за изграждането на цялостно бизнес решение за обслужване на специфичните бизнес процеси за фармацията и конкретно за нашата компания " - заяви Десислава Райчинова, Изпълнителен директор на Валмарк България.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1154