TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
19 Март 11, 10:29
JAR Computers ще предлага най-новите SSD модели на Intel от серията SSD 510
Българската технологична верига JAR Computers вече приема поръчки за най-новите SSD (Solid-State Drive – твърдотелно устройство) модели на американската компания Intel от нейната серия SSD 510. Дисковете работят с 6Gbps SATA интерфейс и използват пълните възможности на второто поколение Intel Core процесори, което ги прави особено подходящи за геймъри, за създатели на мултимедийно съдържание, за работни станции, както и за други сфери на дейност, при които се изисква висока производителност. Доказано е, че новите SSD устройства на Intel са с над 50% по-производителни от традиционните твърди дискове.
 
Моделите от серията SSD 510 работят с изпитаната 34 – нанометрова NAND флаш технология на Intel. Те удвояват скоростта за пренос на данни при четене на информация (в сравнение с предишните продукти на Intel), достигайки 500 MB/s и утрояват скоростта при записване на информация, достигайки 315MB/s. За да подобрят работоспособността на системата, устройствата от серията SSD 510 Series нямат подвижни части, което ги прави по-здрави, по-тихи, по-енергоефективни и по-лесни за охлаждане. В добавка при новите модели е намалено времето за стартиране на системата, за пускане на нови приложения и отваряне на файлове, както и времето за излизане от т.нар. „спящ режим“ (sleep mode). Всичко това се отразява осезаемо на работата с новите SSD 510 продукти.
 
Моделите от серия Intel SSD 510 се предлагат от JAR Computers във версии с капацитет 250GB и 120GB, като и двете включват тригодишна гаранция. В добавка към тях потребителите получават също безплатния инструмент за управление и диагностика Intel SSD Optimizer, а за по-лесна инсталация и прехвърляне на съдържанието от предишни носители, те могат да си свалят безплатния софтуер Intel Data Migration.
 
„Днес изискванията на клиентите на компютърни продукти се променят непрекъснато и нараства нуждата от ново поколение решения за съхранение на данни, които едновременно да отговорят на изискванията за производителност и да са ценово достъпни. Целта на JAR Computers винаги е била да отговаряме на променящите се нужди на пазара и затова се радвам, че в лицето на Intel разполагаме с водещ в сферата на иновациите партньор, който ни позволява да предоставим на българските потребители най-новите технологии в сектора. Независимо дали вие сте собственик на фирма, която се нуждае от повече производителност и ефективност, дали сте дизайнер, аниматор, или сте запален геймър, който търси устройство без компромиси в качеството на работа, новите SSD 510 модели от Intel ще отговорят на вашите нужди“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0942