TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
15 Март 11, 09:10
Европейска и световна премиера на българския софтуерен продукт ОРАК R6 Travel на CeBIT
Европейската и световна премиера на туристическата софтуерна система ОРАК R6 Travel се състоя в рамките на изложението CeBIT, в германския град Хановер. Системата е част от иновативната бизнес платформа ОРАК R6, създадена от българския разработчик на бизнес софтуер Орак Инженеринг. Премиерата на продукта в рамките на най-голямото технологично изложение в света беше посветена на националния празник на България 3 март и съпътствана с жива демонстрация пред европейската и световна публика.
 
ОРАК R6 Travel е ново поколение софтуерна технология, насочена към бързо глобализиращия се сектор на онлайн услугите и онлайн разплащанията. Системата дава възможност на малкия и среден туристически бизнес по света да бъде конкурентен и да получи по-лесен достъп до глобалните пазари. Платформата свързва по непознат досега начин бизнес процесите на всички участници в туристическия бранш със социалните мрежи, системите за интернет разплащания и различни глобални услуги.
  
ОРАК Груп участва на CeBIT  за единадесета поредна година, като тази година е и официален партньор на най-голямото IT събитие в света (http://www.cebit.de/en/about-the-trade-show/facts-figures/cebit-partner-program/cooperation-partners#429662). CeBIT се провежда от 1986 г., всяка първа седмица на март в град Хановер, Германия. То традиционно събира технологични фирми и посетители от цял свят и на неговата сцена често се представят за първи път технологии, които определят тенденциите в компютърния, телекомуникационния сектор, бизнес софтуера и потребителската електроника за години напред.
 
Припомняме, че платформата ОРАК R6 Travel бе отличена с два златни медала на Международния технически панаир в Пловдив - през 2009 г. и 2010 г., където се състоя националното й представяне. По-рано тази година пловдивската компания осъществи и американската премиера на продукта по време на най-големия щатски технологичен форум CES 2011 в Лас Вегас.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1016