TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
02 Март 11, 18:49
JAR Computers намалява цените и подарява български знамена по случай 3 март
Българската технологична верига JAR Computers обяви промоция по случай празника на освобождението на България - 3 март. Компанията ще предлага 10% отстъпка за всички поръчки, направени през нейния онлайн магазин http://www.jarcomputers.com/ в периода от 3 до 6 март. Освен това всеки клиент, направил онлайн поръчка през тези четири дни, ще получи като подарък и българско знаме с герба.
 
Промоцията обаче няма да важи за стоките, за които по същото време текат други промоции. Онлайн магазинът предлага цялата гама от продукти на JAR Computers, включително преносими и стационарни компютри, софтуер, PDA и DVD устройства, GPS навигатори, както и богата гама периферия, аксесоари, батерии, мрежови устройства и компютърни компоненти.
 
„Трети март е един от най-хубавите български празници, защото бележи момента на създаване на Третата българска държава. Затова и ние винаги сме се опитвали да откроим тази дата в съзнанието на българите, изразявайки по този начин уважението си към всички онези, които са положили усилия днес да живеем в свободна страна. Промоцията, която обявяваме през тези няколко дни е спонтанен начин да направим това и аз се надявам повече българи, без значение дали са наши клиенти или не, да усетят празника и по свой начин да го почетат“ - заяви Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.
 
Поръчаните през уеб сайта стоки се доставят с куриер до избран от клиентите адрес. Последните ще могат да се възползват и от всички останали предимства на онлайн пазаруването – удобство, бързина и богат избор на продукти, достъпни с едно кликване на мишката.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5722