TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Февруари 11, 16:45
Алое Ко създаде интерфейс за външни приложения (API) за своята ERP система EnterpriseOne
Интерфейсът ще позволи на компаниите, внедрили системата, да я интегрират по-лесно с електронни магазини, софтуерни телефонни централи, както и разнообразни други бизнес приложения
Българската софтуерна компания Алое Ко създаде интерфейс за външни приложения от типа API за своята ERP система EnterpriseOne. API (от англ. Application Programming Interface) е интерфейс, който предоставя на външните софтуерни разработчици възможности за по-лесно и опростено създаване на нови приложения, като им спестява изучаването на различни пластове от операционната или друга софтуерна система, за която е създаден. Напоследък този подход нашумя покрай разработката на външните приложения за най-популярните мобилни операционни системи, както и за социалните мрежи, което обогати много тези платформи. При бизнес софтуера създаването на интерфейс за външни разработчици все още не е толкова разпространено, но очакванията са скоро то да спомогне за тяхното по-бързо развитие и обогатяване с допълнителни функции.
 
"Създавайки API среда за нашата ERP система, ние добавихме допълнителна стойност към нея. Новият интерфейс е абсолютно безплатен и позволява на всички наши клиенти, внедрили системата EnterpriseOne пълна свобода да я интегрират, със софтуерни решения, разработени от трети страни. Очаквам това да улесни свързването на нашата система със съществуващите информационни продукти във фирмите, да спомогне за нейното по-оптимално използване и в крайна сметка да увеличи значително ефективността на използващите я екипи" - сподели Иван Аржентински, управител на Алое Ко.
 
За да улесни максимално своите клиенти, Алое Ко стартира и партньорство с фирма Методия, която ще препоръчва като интегратор на EnterpriseOne с други софтуерни приложения и външен разработчик за всички тях.
 
Новият API интерфейс включва софтуерните библиотеки на EnterpriseOne, както и много пълна документация. Той е особено подходящ за интеграция на ERP системата с онлайн магазини, CRM системи, решения за автоматизация на производството, различни индустриални системи, такива за контрол на достъпа, за сигурност и др. Освен това той дава възможност на компании, които искат да свържат своите фирмени сайтове с ERP системата си, да извеждат различни данни и показатели от тях онлайн. Интерфейсът е подходящ и за интеграция на ERP със софтуерни телефонни централи и различни други VoIP приложения.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.0065