TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
03 Февруари 11, 16:44
СуперХостинг.БГ вече предлага регистрация и на .bg домейни
Екипът на хостинг доставчика предлага бързина и лекота при закупуването на български интернет адреси
Българската хостинг компания СуперХостинг.БГ вече ще предлага на своите клиенти и регистрация на .BG домейни. Процедурата ще следва напълно правилата и изискванията на Регистър.БГ, a СуперХостинг.БГ като акредитиран регистратор ще я улесни максимално. Преимуществата за клиентите, закупуващи .BG домейни от СуперХостинг.БГ, са че компанията осъществява сама цялата процедура по регистрация и оформяне на документите. Освен това вече всеки може да закупи .BG домейн на по-достъпна цена - 58,75 лв. с ДДС и най-подходящия хостинг план за него от едно място, разчитайки на характерните за дейността на хостинг компанията бързо и качествено обслужване.
 
"Амбицията ни е да улесним максимално нашите клиенти при закупуването на .BG домейни. За тази цел нашият екип ще поема всички дейности, които може да спести на клиентите и ще олекоти процедурата до колкото е възможно" - споделя Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ - "Надяваме се, че  с тази услуга в портфолиото ни ще успеем да отговорим още по-добре на нуждите на нашите клиенти и да задоволим покачващия се интерес към регистрация на домейни от областта .BG. Въпреки че СуперХостинг.БГ е Регистратор  на .BG домейни още от 2010 г. за официалната активация на услугата ни беше необходима добра подготовка - опростяване на процеса, интегриране на услугата и обучение на екипа ни. Вече всеки наш настоящ или бъдещ клиент може лесно и бързо да закупи, трансферира и управлява свой .BG домейн при това с гарантирано качество."
 
Клиентите повече няма да се занимават с оформяне и изпращане на документация към   Регистър.БГ и занапред ще бъде достатъчно само да представят необходимите документи на място в офис на СуперХостинг.БГ, онлайн чрез електронен подпис или да ги изпратят нотариално заверени по пощата.
 
Процедурата по регистрация на домейни от областта .BG е свързана с идентификация на Регистранта, както и с възможността домейнът да се регистрира като "защитен". За да се защити даден домейн Регистрантът трябва да приложи основание за ползването на даденото име. Основанието за регистрация на защитен домейн може да бъде името на Регистранта, името на организацията (фирмата), регистрирана търговска марка, географско означение и други.
 
Ако Регистрантът няма основание за ползване на дадено име на домейн, но домейнът е свободен може да го регистрира без основание, като "незащитен". Това не означава, че този домейн може да бъде отнет, изтрит или предоставен на друго лице. В този случай обаче е възможно друго лице да арбитрира правото на ползване на даденото име, ако лицето има основание, което е било налично преди датата на регистрация на домейна.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.5324