TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
20 Януари 11, 19:13
Шеф на Nokia идва у нас за шестото издание на Mobile Monday София

Шестото издание на най-мащабното събитие, събиращо професионалистите в областта на мобилните комуникации и услуги у нас - Mobile Monday (МоМо) - ще се проведе на 24 януари в 19:00 часа в зала "Мати-Д" в НДК. Входът е свободен.

 

Столичното събитие е част от инициативата МоМо, зародила се във Финландия през 2000 година. Към днешна дата Mobile Monday (Мобилният Понеделник), намира своя домакин сред повече от 70 града в света и се случва на всеки два месеца по традиция в първия ден от седмицата.

 

Гост лектори на шестото издание на МоМо в България са Karl Pletschko от Nokia, Леон Анави независим разработчик за платформата Symbian и Стефан Лилов от Бианор. Тримата лектори ще се фокусират върху иновативното развитие на мобилни приложения и пътя им към пазара.

 

МоМо София работи за създаването на неформална среда, предразполагаща професионалистите в областта на мобилните комуникации да обменят идеи, визии и становища. МоМо е открита възможност за всички членове на българското "мобилно общество" да споделят идеи, да намерят съмишленици за общи бизнес начинания, да разкажат за своята дейност и да сверят часовниците си с актуалното пазарно време.

 

Посетителите и участниците в МоМо са професионалисти в бранша, разработчици, инвеститори, университетски преподаватели и студенти, ентусиасти на тема мобилни технологии. Поредното събитие на МоМо София се провежда с любезното съдействие на Nokia. За повече информация относно Mobile Monday и шестото му издание в София посетете http://www.mobilemonday.bg.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

5.7785