TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
03 Януари 11, 16:27
Колко умен може да бъде вашият дом или офис?
Фирма Ambitio пуска на пазара у нас нови решения за домашна автоматизация (Home Automation)
Доставчикът на технологии за дома Ambitio пуска на българския пазар ново поколение решения за домашна автоматизация (Home Automation). Това е концепция, позволяваща интелигентното управление на всички електрически инсталации в един дом или офис. Предлаганите от Ambitio системи са произведени от лидери в Home Automation сектора, като Bticino, Legrand, Netdothome, Schneider Electric и др.

„Домашната автоматизация позволява не само да се чувствате по-удобно в своя дом, а и да спестите време, да живеете по-сигурно. Home Automation е концепция, която ни позволява едновременно да намалим разходите си и да живеем в унисон с околната среда. Убедени сме, че предстои революция в този сектор и тя няма да подмине и нашата страна. Затова решението ни да се насочим към него, предлагайки едни от първите цялостни решения за автоматизирана домашна среда, беше съвсем естествено“ - посочва Димитър Христов, собственик на фирма Ambitio.

Предлаганите от компанията системи повишават значително добавената стойност на един дом, превръщайки го от обикновена жилищна постройка в среда, изцяло съобразена с вкусовете и необходимостите на неговите обитатели.

Автоматизираните системи позволяват бърза и лесна връзка с всички инсталации във вашия апартамент или къща. Само с едно натискане на елегантния чувствителен на допир екран, с мишката на компютъра или просто чрез съобщение от вашия мобилен телефон имате възможност да управлявате осветлението, щорите, мултимедията, отоплението и системите за сигурност. Освен това можете да създадете по най-бързия начин желаната от вас атмосфера, чрез предварително зададени сцени. Сцена „Романтика“ например позволява с едно натискане на бутона от вашето дистанционно управление да създадете приглушено осветление, да свалите шорите и да пуснете любимата музика. Сцена „Работа“ от своя страна може да създаде необходимите условия за концентрация в работните ангажименти. Възможностите са неограничени, а очакваният ръст на Home Automation пазара гарантира, че скоро в тази сфера ще видим редица нови функционалности.

„Добрата новина е, че броят на компаниите в сектора за домашна автоматизация се увеличава непрекъснато и от смятана за екстра, достъпна само за по-заможни хора, тази технологична сфера вече се превръща в необходим и достъпен елемент от всеки модерен дом“ - убеден е Димитър Христов. Фирма Ambitio вече стартира и нов сайт, посветен на домашната автоматизация - http://www.homeautomation.bg/ , а всеки желаещ може да се увери във възможностите на решенията в новоизградения демонстрационен център на адрес Бул. България, N 60 – шоурум Ambitio.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

4.1063