TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
28 Октомври 10, 12:54
СуперХостинг.БГ подкрепя Компютърно пространство 2010
Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ е партньор на 22-рия международен форум Компютърно пространство (Computer Space), който ще се проведе на 28, 29 и 30 октомври тази година. Събитието включва поредица от семинари и уъркшопи в София и триседмична изложба на компютърна графика на „Моста на влюбените“ до НДК. Официалната церемония по награждаването ще се състои на 28 октомври 2010 год. в Централния вонен клуб, където ще бъдат раздадени награди в следните категории: Компютърна графика, Компютърна анимация, Компютърна и електронна музика, Офлайн мултимедия, Уеб дизайн: изкуство и култура, Уеб дизайн: общество и институции, Уеб дизайн: развлечение и хоби, Уеб дизайн: технологии и пазар, Уеб дизайн: информация и медии.
 
„Като едно от най-големите и значимите международни събития за компютърни изкуства не само у нас, но и в цяла Югоизточна Европа, фестивалът Компютърно пространство има важен принос за развитието и популяризирането на уеб дизайна, компютърната анимация и останалите форми на дигитално изкуство. За екипа на СуперХостинг.БГ е удоволствие да подкрепи една толкова значима проява и по този начин да поощри развитието на добрите практики и тенденции в сферата на компютърните изкуства.“ - заяви Методи Дреновски, управител на хостинг компанията.
 
СуперХостинг.БГ ще предостави общо 27 награди на всички победители, заели първо, второ или трето място в някоя от деветте категории. Наградите са под формата на хостинг планове, виртуални сървъри и регистрация на домейни (.com, .net или .org).

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1159