TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
15 Ноември 10, 16:21
СуперХостинг.БГ предлага над 55% намаление на цените за .EU домейни

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ предлага европейските домейни .EU с над 55% намаление на цената, в рамките на нова промоция, която стартира от днес, 15 ноември и ще продължи един месец. Така компанията дава възможност на всеки желаещ да закупи домейн на Европейската общност само за 5.95 лв. с включен ДДС. Промоцията е обвързана с  преференциална цена на Регистратора и важи за първата година от притежанието на домейна. С това на практика компанията предлага най-ниската цена за .EU домейн на българския пазар.

„Напоследък забелязахме повишен интерес към европейски домейни сред българските клиенти, като за последната една година .EU домейните дори станаха втори по популярност у нас след .COM. Въпреки това все още има много свободни и хубави Интернет имена в тази област. Надяваме се, че предлагайки по-достъпна цена, ще спомогнем за това повече от стойностните наименования да бъдат придобити от български компании и физически лица.“ - сподели Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

Като европейски граждани все повече хора у нас предпочитат домейните в зоната .EU заради европейската идентичност и посланието, което носят. Те са подходящи и за компании, които предлагат услуги в цяла Европа или искат да бъдат разпознати като бизнеси с европейски мащаб. Такива Интернет имена се търсят често и от неправителствени организации, консултанти и общественици, чиято дейност е обвързана с европейски програми за финансиране, законодателство на ниво Европейски съюз или друго теми, свързани с Общността.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0903