TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Декември 10, 16:20
СуперХостинг.БГ стартира партньорство с аukro.bg

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ и една от най-големите платформи за онлайн търговия в България aukro.bg стартираха промоция по партньорска програма. Тя дава възможност на 1000 клиента на СуперХостинг.БГ, които станат афилиейт маркетинг партньори на аukro.bg, да получат подарък в размер на 30 лв. Освен това заявилите участие ще имат възможност да натрупат печалби от реклама на своите сайтове бързо и лесно, получавайки по 5 лв. за всеки потребител, който се регистрира и активира акаунта си в аukro.bg през техния сайт. В световен мащаб партньорската програма за реклама (affiliate marketing) е един от най-разпространените начини за допълнителни печалби в Интернет.

„Този вид афилейт програми позволяват на много блогове, форуми, новинарски сайтове и други уеб проекти да получат допълнителни приходи, при това по бърз, лесен и автоматизиран начин. Смятаме, че партньорството ни с aukro.bg ще бъде от полза за нашите клиенти, защото по този начин ще получат допълнителна възможност да монетизират усилията, които са вложили в развитието на своите проекти.“ - заяви Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ.

„Афилейт партньорският модел за реклама вече е доказал своята ефективност по света, но все още не е добре познат у нас. Затова се радваме, че заедно със СуперХостинг.БГ ще увеличим популярността на този модел сред българските Интернет предприемачи като предложим едни от най-добрите финансови условия на пазара, в комбинация с допълнителен стимул специално за клиентите на СуперХостинг.БГ.“ – посочи Жанет Баирева от аukro.bg.

Желаещите да се възползват от промоцията трябва да са клиенти на СуперХостинг.БГ, да станат партньори на аukro.bg и да са сред първите 1000 заявили участие. За целта те не се нуждаят от специални технически умения, защото системата е напълно автоматизирана. След като кандидатстват и бъдат одобрени от aukro.bg, и поставят реклама на своя сайт, компанията за онлайн търговия ще им осигури бонус в размер на 30 лв. Всеки клиент ще има свобода да използва предоставената сума за която и да е от услугите в портфолиото на СуперХостинг.БГ.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0938