TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
25 Ноември 10, 16:17
Спиди Нет ще участва на Франчайзинг Експо 2010
Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет ще вземе участие на второто издание на Франчайзинг Експо – единственото българско изложение, посветено на възможностите за развитие на франчайзинг бизнес. Събитието ще се състои на 26 и 27 ноември в зала 3 на Националния дворец на културата, София. То ще срещне фирми, предлагащи франчайзинг с предприемачи, които търсят възможност да инвестират в наложени марки и бизнес модели, да спечелят от мащаба и доказаните търговски практики и едновременно с това да запазят своята независимост.
 
„Спиди Нет е първата българска телекомуникационна компания, която стартира франчайзинг програма. Ние предлагаме на интернет доставчици от цялата страна, както и на предприемачи които тепърва искат да навлязат в сектора, да използват нашата марка, модерно телекомуникационно оборудване, поддръжка, специалисти и наложени бизнес практики, за да изградят успешен телеком бизнес. Към момента имаме франчайзинг партньори в осем български града и всички те са доволни от съвместната ни дейност. Благодарение на развиваната от нас франчайзинг програма те получават уникална възможност едновременно да бъдат част от национален телекомуникационен оператор и да запазят своята независимост при управлението и собствеността върху компаниите си“ - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет.
 
Всеки, който се интересува от възможностите да стартира бизнес в комуникационния сектор, използвайки наложената марка, оборудване и услуги на Спиди Нет, може да получи повече информация на щанда на оператора. Припомняме, че франчайзинг програмата на компанията беше официално представена през май 2010 г. Тя не само позволява на партньорите на Спиди Нет бързо и лесно да предложат нови телекомуникационни услуги, както и качествена поддръжка, а им дава всички тези предимства само срещу заплащане на процент от бъдещите печалби и без никаква предварителна такса.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.133