TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Декември 10, 16:16
Версия 4 на платформата за онлайн търговия Summer Cart издига българските онлайн магазини на следващото ниво с готови търговски канали и автоматизация

Българският софтуерен разработчик Mirchev Ideas представи четвъртата версия на своята платформа за създаване на онлайн магазини Summer Cart. Обновленията улесняват още повече собствениците на онлайн магазини и увеличават възможностите им за бизнес в интернет. Новата версия е с изцяло обновен дизайн на Административна област, както и с поддръжка на седем от най-популярните български търсачки за продукти и седем нови платежни системи. На практика със Summer Cart 4.0 онлайн магазините преминават на следващо ниво на функционалност и вече са напълно в крак със световните тенденции. Проектите, базирани на първото българско решение за готови електронни магазини, ще станат много по-конкурентоспособни и по-автоматизирани, като в същото време инвестицията в тях ще си остане достъпна за всеки малък предприемач и дори физическо лице.

 

Със Summer Cart 4.0 онлайн търговците получават редица нови възможности за повишаване удовлетворението на клиентите си. Една от тях е въвеждането на "Бонус точки", с които те могат да възнаградят лоялните си потребители, хората, които пишат оценки и ревюта, или тези които правят големи поръчки. Освен това всеки продукт може да се предлага срещу комбинация от пари и бонус точки, а те биха могли да се управляват и автоматично, според предварително зададени от собственика на е-магазина правила.

 

Друга интересна новост са комплектите, чрез които търговецът може да окомплектова допълващи се продукти и да ги продава по-изгодно отколкото като отделни артикули. В резултат може да имате по-доволни клиенти и по-големи поръчки, в комбинация с лесно управление на асортимента ви. Summer Cart 4.0 предлага на клиентите и вграден брояч, както и статистики за брой посетители, брой разглеждания за всяка категория и за всеки продукт. Тези три нови отчета се показват в Началната страница на Административния панел и в меню Отчети.

 

С новата версия търговците, използващи Summer Cart магазини стават първите, които могат лесно и безпрепятствено да включат своите продукти в някои от най-популярните сайтове за онлайн търговия, като Kolko.bg, Pazaruvaj.com, Aukro.bg, Izgodnobg.com, Tuk.bg, Cenite.com и Shopmania.bg. Това позволява бързо и лесно да привлекат нови клиенти в е-магазина си, разширявайки обхвата на бизнеса. В Summer Cart 4.0 са вградени и седем нови платежни модула, включително три български: Първа Инвестиционна Банка, Обединена Българска Банка, и паричните преводи EasyPay, както и четири чуждестранни: CCNow (САЩ), Atos (Франция), Realex (Ирландия) и Moneris (Канада). С това общият брой на българските платежни методи, достъпни през платформата, става 10, а на чуждестранните 16, като всички са вградени в Summer Cart и са готови за ползване веднага.

 

Вградени са и три нови модула за доставка: Еконт, Спиди и Canada Post (Канадските пощи). Освен това Summer Cart 4.0 позволява в реално време да се изчисляват куриерските такси за доставка със Спиди и Еконт и автоматично да се подготвят товарителници и за двата куриера, което е голямо улеснение за търговците при обработка на поръчките. За крайните клиенти Summer Cart създаде екстрата "автоматично попълване на населени места", с което и на тях ще им е по-лесно да дадат поръчката си в е-магазина.

 

Друга важна опция за успеха на онлайн търговците са многото добавени нови SEO възможности, които подобряват позиционирането на техните онлайн магазини в Интернет търсачките. Сред тях са специалните уеб адреси (Custom URLs), специалният Title Tag с автоматични опции, по-доброто използване на H1 и H2 в Продуктовите и Категорийни страници, както и добавените Rich Snippets за търсачките Google и Yahoo. Всички обновления в Summer Cart 4.0 са достъпни на този адрес:

http://blog.summercart.bg/2010/11/версия-4-0-на-online-магазин-summer-cart/


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1023