TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
16 Ноември 10, 17:13
Балкан Сървисис внедри Atlantis ERP Financials в Емпорики Банк България

Българската консултантска компания Балкан Сървисис внедри ERP (Enterprise Resourse Planning) системата Atlantis ERP в Емпорики Банк България. Проектът е част от цялостна промяна на повечето системи на банката и се управлява от британската консултантска компания Accenture. Той включва модулите Accounts Payable, Accounts Receivable (включително издаване на фактури през уеб интерфейс в клоновете), Управление на активите и модул за ДДС. Системата е интегрирана с новата централна банкова система FlexCube и ТРЗ системата. Допълнително са реализирани Регистър на обезпеченията, Уеб базирана система за Credit Scoring, справки за управление на риска (CRR). Постигнато е високо ниво на автоматизация на процесите и пълно покритие на националните и международните счетоводни стандарти.

„Ние сме изключително доволни от прецизността, с която бяха мигрирани данните и процесите, без работата на банката да бъде прекъсвана. Екипът на Балкан Сървисис съобрази  и специфичните ни изисквания за интеграция на Atlantis ERP с новата банкова система FlexCube и други системи на банката“ - заяви Христос Пантазис, COO на финансовата институция.

„Балкан Сървисис вече има богат опит от внедряването на Atlantis ERP Financials в банкови институции, запознати сме добре със специфичните процеси и потребностите на техните служители. Това ни позволи да осъществим проекта бързо, като едновременно с това спазим всички изисквания за сигурност и консистентност на информацията“ - обясни Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0946