TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
09 Ноември 10, 14:16
Балкан Сървисис и LLP България организират тест драйв за Business Intelligence решението QlikView и възможностите му за интеграция с ERP системите MS Dynamics

На 27 и 29 октомври в София българските консултантски компании Балкан Сървисис и LLP Bulgaria организират съвместен тест драйв, на който всички желаещи могат да се запознаят отблизо с решението за бизнес анализи QlikView и възможностите за интеграцията му с ERP системите MS Dynamics NAV и Dynamics AX. Събитията ще започнат в 9:30 ч. и ще се състоят на адрес: София, ул. Майстор Алекси Рилец 38, кв. Манастирски ливади (офиса на LLP Bulgaria) Те биха представлявали интерес и за всички компании, планиращи да внедряват подобни решения, тъй като ще бъдат представени и глобалните ползи от използването на цялостни системи за управление на бизнеса и BI инструменти. Фирмите и медиите, които биха искали да се запознаят с решението в реални условия, могат да се регистрират на www.dynamics.bg за една от двете дати.

Всички участници ще преминат кратко обучение / демонстрация и ще имат възможност да работят в реални условия с QlikView както и сами да направят нови справки, графики dashboards и др. При желание ще има възможност също така да бъдат заредени допълнитено данни от MS Dynamics NAV или Dynamics AX и да бъдат доразвити вече направените справки.

Днес ERP системите съдържат цялата информация за Вашия бизнес, но справките и отчетите не са сред най-силните им страни. Обикновено всяка справка изисква време за програмиране и/или настройване и данните са статични. Решението на този проблем е BI продуктът QlikView и създаденият от Балкан Сървисис и LLP Bulgaria софтуерен конектор за интеграция на QlikView и ERP системите MS Dynamics NAV и Dynamics AX. Продуктът е резултат от двегодишната работа на екипите на двете фирми и вече работи успешно в шест компании. Той увеличава значително възможностите за бизнес анализи и справки на екипите, използващи ERP системи MS Dynamics, при това с цената на ниска инвестиция и резултат в рамките на една седмица. QlikView има и изградена интеграция с други бизнес системи като SAPOracle, Atlas, Technoclass, Maconomy, INFOR и др.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1393