TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
09 Ноември 10, 14:16
Балкан Сървисис и LLP Bulgaria създадоха конектор за интеграция на QlikView и MS Dynamics
Българските консултантски компании Балкан Сървисис и LLP Bulgaria създадоха софтуерен конектор за интеграция на решението за бизнес анализи QlikView и ERP системите MS Dynamics NAV и Dynamics AX. Продуктът е резултат от двегодишната работа на екипите на двете фирми, които вече имат шест успешно завършени проекта в компаниите Дарко, Топ Дринкс, Гресто Комерс, ОМК, Монтеканал и Феста Холдинг.

Конекторът, който е първото по рода си подобно решение у нас, вече позволява на фирмите, разполагащи с ERP (Enterprise Resource Planning) системи MS Dynamics, да внедрят бързо Business Ingelligence софтуера QlikView и да се възползват от натрупаното know-how за да повишават ефективността на своите екипи. В разработката на новия конектор са съчетани цялата експертиза на Балкан Сървисис, като единствената българска компания с петгодишен опит в работата по QlikView проекти и LLP Bulgaria, като водещ консултант по внедряване на MS Dynamics. Двете фирми имат общо над двеста завършени проекта в сферата на софтуера за управление на бизнеса.

„Преди две години решихме да създадем решение, което да улесни и ускори използването на QlikView от фирмите, работещи с ERP системите MS Dynamics. Това нямаше да е възможно ако се базирахме само на компетенциите ни в Business Intelligence, имахме нужда от партньор със задълбочено познание за MS Dynamics. Днес можем да кажем, че сме се справили успешно, тъй като разработеният съвместно с LLP Bulgaria софтуерен конектор вече работи в шест компании, техните мениджъри са доволни и интересът към него от други фирми е налице. Нашата политика винаги е била, да казваме „хоп“ след като скочим – а не преди това“ - заяви Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис.

„Значението на съвместния ни проект е голямо, тъй като MS Dynamics са сред най-широко използваните ERP системи в България, а QlikView е най-бързо развиващият се софтуер за бизнес анализ в света. На практика със създадения от нас конектор, всички компании, работещи с Dynamics, могат много бързо да се възползват от мощните аналитични способности, гъвкавост и достъпен интерфейс на QlikView“ - посочи Божидар Крапчев, директор на LLP Bulgaria.

На 27 и 29 октомври в София двете компании ще организират съвместен тест драйв, на който всички желаещи могат да се запознаят отблизо с новия QlikView-to-Dynamics конектор и да задават специфични въпроси за решението. Събитието би представлявало интерес и за всички компании, планиращи да внедряват подобни решения, тъй като ще бъдат представени и глобалните ползи на използването на цялостни системи за управление на бизнеса и BI инструменти. Фирмите и медиите, които биха искали да тестват в реални условия решението могат да се регистрират на www.dynamics.bg за една от двете дати.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0857