TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
08 Ноември 10, 14:23
СуперХостинг.БГ ще участва на Пловдивския панаир съвместно с Орак Инженеринг
Фокусът на компанията ще бъде върху предоставянето на комплексни решения за ефективно онлайн присъствие на малкия и среден бизнес

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ  ще вземе участие в тазгодишния Международен технически панаир Пловдив в партньорство с разработчика на бизнес софтуер Орак Инженеринг. Събитието ще се проведе от 27 септември до 2 октомври, когато в пала №8  хостинг компанията СуперХостинг.БГ ще бъде представена на щанда на Орак Инженеринг, заедно с други партньори на софтуерната компания.

 Екипът на българския хостинг доставчик  ще запознае посетителите със своите комплексни решения за онлайн присъствие на бизнеса – от надеждни хостинг услуги и поддръжка, до разнообразни възможности с добавена стойност, предоставени от компанията и нейните партньори. Сред функционалностите са оптимизация за интернет търсачки, услуги за онлайн фактуриране, реклама в Google, консултации, системи за управление на онлайн съдържанието и др.

 „Във време, когато интернет предлага неограничени възможности за маркетинг и продажби на всички компании – от големите корпорации, до най-малките стартиращи фирми, нашето желание е да предложим на бизнес потребителите цялостно решение за тяхното онлайн присъствие, съчетано с характерната за нашите услуги надеждност. Фокусът ни на тазгодишното техническо изложение в Пловдив ще бъде върху ефективните решения за онлайн присъствие на малкия и среден бизнес, защото вярваме, че е дошло времето всяка българска фирма да се възползва от предимствата, които интернет предлага за нейния бизнес. Надявам се по този начин да спомогнем за развитието на малките и средни предприятия, защото присъствието им онлайн  ще позволи дори на малките предприемачи да се конкурират успешно с водещите компании в своите сектори, както и да отговорят на нарастващата конкуренция на чуждестранните бизнес организации.“ - заяви Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1232