TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
04 Ноември 10, 19:57
Мобилен WiMAX интернет от Макс Телеком в автомобилите Renault Twingo
Макс Телеком в сътрудничество с Рено Нисан България, демонстрираха пред медиите използването на високоскоростен мобилен интернет от оператора в гамата автомобили Renault Twingo. Услугата се предоставя посредством първия в Европа WiMAX / WiFi рутер, джобен формат и с вградена батерия - URoad 5000, който е интегриран в автомобилите. Потребителите в нашата страна са първите европейци, които могат да усетят удобството от използването на тези устройства. Модемът гарантира достъп до интернет, без обвързване с кабели или сериозни ограничения в броя на крайните устройства. Най - привлекателната функция на URoad 5000 е възможността за връзка с глобалната мрежа по време на движение.
 
Рутерът трансформира WiMAX сигнала в WiFi и всеки, който разполага с преносимо WiFi устройство, може да е свързан с Интернет навсякъде, в близост до автомобила. URoad 5000 е съвсем малък и удобен за пренасяне. Той може да осигури връзка за до 10 WiFi поддържащи устройства - компютри, портативни мюзик плеъри, игри, PDA. Удобен е за използване в открити пространства- градини, паркове, по- големи офиси.
 
Клиентите просто трябва да включат своя WiMAX USB модем в рутера и веднага създават WiFi безжична мрежа (hotspot), която позволява всяко WiFi потребителско устройство – преносим компютър, смартфон, таблет, PDA и др. - да се възползва от предимствата на високоскоростната мобилна връзка на Макс Телеком.
 
Предложението на Макс Телеком променя представите за използване на интернет на открито и създава редица нови възможности за обезпечаване с безжична връзка на събития на открито, събирания и разходки извън града, купони в паркове и др. Решението позволява дори създаването на напълно мобилна локална мрежа, която може да се движи заедно с автомобила и е достъпна в движение от всички пътници в колата. Така, при пътуване с автомобил, в зона на покритието на Макс Телеком, пътниците спокойно могат да използват времето за работа, забавление или достъп до социалните мрежи.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0128