TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
22 Октомври 10, 20:09
Сирма Мобайл представя на изложението CTIA в Сан Франсиско своите iSIM базирани решения

Софтуерното подразделение Сирма Мобайл, което е част от Сирма Груп Холдинг, ще вземе участие в започващото днес световно телекомуникационно изложение CTIA Enterprise and Applications. Събитието ще се проведе през следващите три дни в Сан Франсиско и ще включва семинарна програма и изложбена част. Сирма Мобайл ще представи своето ноухау като разработчик на решения за платформата iSIM на американския телекомуникационен гигант Motorola. Тази технология представлява устройство с формата на нормална SIM карта, работещо като прокси между телефона и самата карта.

Сирма Мобайл е глобален партньор на Моторола за iSIM решения и притежава сериозен опит в сферата на SIM – базираните решения за родителски контрол и грижата за децата, мобилното банкиране и платежните системи, транспортния трафик, програмите за лоялност, сигурността и др. Натрупаната през последната година експертиза в работата със системи, базирани върху SIM картата, дава възможност на екипа на Сирма Мобайл да предложи на мобилните оператори и доставчиците на услуги по света специфични решения, напълно независими от мобилните операционни системи, както и от устройствата на потребителите. Българската компания е една от малкото в Европа с подобна експертиза в сферата на приложенията за SIM карти.

"Разнообразните iSIM базирани приложения, разработени от Сирма Мобайл, в съчетание с надеждността, която SIM картата дава, позволяват изпълняването на сложни и изискващи висока степен на сигурност задачи, като мобилни разплащания и банкови услуги. За много от тези приложения не е удачно да се реализират на ниво операионна система, защото при него сигурността е много по-ниска. На практика ние даваме възможност на операторите да стартират изключително бързо предлагането на нови услуги и да постигнат лесно пазарно проникване, тъй като много от приложенията работят дори на най-ниския клас телефони и липсват ограниченията в разпространението на модерните платформи за смартфони" - посочва Момчил Зарев, ръководител на Сирма Мобайл.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.0558