TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
21 Октомври 10, 19:42
СуперХостинг.БГ навърши 5 години
Компанията отчита над 45% ръст в продажбите на хостинг планове през последните дванадесет месеца

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ навърши 5 години от своето създаване. За последната една година компанията отчита над 45% ръст в продажбите на хостинг услуги и увеличение при търсенето на наети и виртуални сървъри. Въпреки по-трудната икономическа ситуация, хостинг компанията запази лидерската си позиция на пазара у нас и в съответствие с нарастващата си дейност, продължи да отваря нови работни места и да увеличава екипа си от специалисти.

 

"Българският хостинг пазар се развива все по-зряло и днес водещите участници вече залагат на надеждност, 24 часова поддръжка и услуги с добавена стойност. Радващо е, че ние участваме активно в налагането на тези тенденции. През последните години успяхме както да заемем лидерската позиция в сектора, така и да спомогнем за превръщането му в един модерен и конкурентен бранш на световно ниво, не само по отношение на цената, но и по качеството на предлаганите услуги." - сподели Методи Дреновски, управител на компанията. -"За следващата една година планираме да затвърдим тези тенденции в отговор на нарастващо търсене на хостинг услуги от страна на българските фирми и крайни клиенти, като продължим да развиваме предлаганите от нас услуги и да налагаме качество на пазара."

 

СуперХостинг.БГ е една от компаниите допринесла много за развитието на българския Интернет. През годините фирмата е традиционен партньор и спонсор на едни от най-значимите събития в уеб бранша, сред които P2P конференцията, BG Site, SEO конференцията, StartUp конференциите, WebLoz и множество други събития и проекти, които допринасят интернет да става все по-разбираем и все повече хора да осъзнават ползите, които дава мрежата.   

 

По случай петата си годишнина СуперХостинг.БГ стартира петдневна промоция. До 5 октомври (включително) компанията ще даде възможност на своите клиенти да получат 55% отстъпка за всички поръчки на хостинг планове (Linux и Windows) за период от 12 или повече месеца. Промоцията е валидна, както за нови поръчки, така и за подновяване на вече активни услуги. За поръчките на виртуални сървъри и за реселърски хостинг планове отстъпката е в размер на  25%, без ограничение на избрания в нея период.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0909