TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
12 Септември 10, 10:42
Спиди Нет пусна пакет Full House с всички необходими за дома услуги
Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет пусна нов цялостен пакет за дома, наречен сполучливо по термина от покера Full House. Той включва пет услуги: оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония, мобилен интернет и застраховка “Домашно имущество” на специална промоционална цена. Така Спиди нет стана първата компания, която предлага на българския пазар заедно всички необходими за един дом услуги. Уникалната за България услуга е разработена съвместно с партньорите на телекомуникационния оператор и е базирана на най-модерните комуникационни технологии с най-високото възможно качество, включително Fiber-to-the-Building, WiMAX и интерактивна цифрова телевизия. В това отношение е показателно, че в пакета са включени 4 high definition канала, а капацитетът на Интернет връзката може да достигне до 100 mpbs.

“В нашата страна все повече нараства броят на независимите хора, със свободни професии, които превръщат своя дом в офис. Новата ни пакетна услуга Full House покрива всички нужди за комуникация, свързаност и забавление на всеки предприемчив българин, който не иска да има ограничения за развитие на успешен малък и дори среден бизнес. Нещо повече, с включената застраховка “Домашно имущество”, той може допълнително да бъде спокоен за дома си, когато му се налага да прави бизнес в движение.” - заяви Страхил Иванов, изпълнителен директор на Спиди Нет - „Същевременно пакетът Full House е подходящ и за домакинствата, които възприемат качествените комуникации като важна част от своя ежедневен начин на живот.”

Пакетната услуга Full House е валидна за всеки нов клиент на Спиди Нет при подписване на едногодишен договор. Срещу абонаментна такса от 59 лв. на месец, той получава: високоскоростен оптичен интернет със скорост 30 Mbps; интерактивна цифрова телевизия включваща 82 ТВ и 2 HD програми и 22 радиостанции; стационарен телефон с включени 5 лв. време за разговори; мобилен WiMAX интернет с неограничен трафик и скорост до 4 Mbps, както и застраховка “Домашно Имущество” със застрахователна премия до 10 000 лв.

Всеки нов клиент абонирал се за услугата Full House получава високоскоростен оптичен интернет, цифрова телевизия, стационарна телефония и мобилен интернет с гарантираното качество на Спиди Нет с 24-часова единна поддръжка за всички тях. Предложението спестява пари, време и усилия, в сравнение с вариант, при който се използват всички тези услуги от различни доставчици.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

6.695