TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
08 Септември 10, 10:39
e-shop.sirma.bg пуска HP 625 Notebook PC на промоционална цена
Онлайн магазинът отчита ръст в продажбата на преносими компютри, които вече са предпочитани пред настолните

До някъде е парадоксално, но в условията на икономическа криза и намалено потребление, продажбите на мобилни компютри се увеличават в сравнение с тези на настолни машини и се превръщат в основен двигател на хардуерния пазар. По данни на онлайн магазина e-shop.sirma.bg, който е собственост на Сирма Солюшънс, през последните осем месеца са продадени над 2.5 пъти повече преносими компютри, което маркира нова тенденция в потреблението на хардуер.

 

"Тази тенденция се обяснява най-вече с все по-ниските цени на лаптопите, при изравняваща се производителност с фиксираните машини, което прави много по-изгодно закупуването на мобилен компютър, предви останалите му предимства" - посочва Росен Маринов, ръководител на проекта e-shop.sirma.bg - "Все по-често се забелязва интерес към закупуването на лаптопи дори от страна на клиенти с по-високи изисквания за производителност, като дизайнери и архитекти, и аз очаквам тази тенденция да се засили през следващите месеци, предвид още по-изгодните предложения, които готвят производителите на ноутбуци."

 

За да отговори на нарастналото търсене на преносими компютри, e-shop.sirma.bg пуска на промоционална цена от 798,98 лв. новия модел ноутбук HP 625 Notebook PC. Освен това той може да бъде закупен и на разсрочено плащане. "Пускайки високопроизводителния Hewlett-Packard 625 Notebook PC на достъпна за почти всеки клиент цена, ние искаме да покажем, че потребителите вече могат да получат едновременно мобилност и високи параметри, и то в рамките на сума, която могат да си позволят" - обяснява Росен Маринов.

 

Моделът HP 625 Notebook PC работи с процесор AMD V120 (2.2GHz/512KB), има 2GB RAM и 250GB твърд диск. Сред екстрите му са още 2 мегапикселова уебкамера и DVDRW LS устройство, а оптичното му устройство е SATA DVD+/-RW SuperMulti DL LightScribe Drive. Стандартно компютърът се предлага с операционна система Linux. Дисплеят му е 15.6" (39.62 cm), LED-backlit HD, а видеокартата Integrated ATI Radeon HD 4200. Има High Definition Audio, мрежова карта Marvell Ethernet (10/100 NIC), поддръжка на безжичния стандарт 802.11b/g/n, както и Bluetooth 2.1. Компютърът тежи 2.49 кг. Повече информация за него има на адрес: http://e-shop.sirma.bg/products/8785-ws978es.aspx

 

Ако желаете да се информирате своевременно за новите предложения на онлайн магазина, присъединете се към Фейсбук групата на адрес:http://www.facebook.com/#!/pages/e-shopsirmabg/118219744879032?ref=ts


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3497