TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
31 Август 10, 15:29
„Мултимедийна работилница“ е първият оторизиран от Apple учебен център в България

В София отвори врати първият български учебен център, оторизиран от американската технологична компания Apple. Той се намира на ул. Райко Алексиев №15, в жк. Изток и е собственост на новосъздадената фирма "Мултимедийна работилница" АД. Модерният комплекс отговаря напълно на строгите стандарти на Apple и вече предлага курсове и международни сертификати, включително Mac OS X Certifications, за придобити познания по операционната система Mac OS 10.6, както и Xsan and Media Administration Certifications, iLife and iWork Certifications и Professional Applications Certifications. "Мутлимедийна работилница" АД е единствената в България фирма, лицензирана като оторизиран обучителен център на Apple. Услугите на центъра са предназначени преди всичко за редактори, композитори, уеб дизайнери, професионални фотографи, специалисти по видеомонтаж или създаване на специални ефекти, както и всеки друг клиент, който иска да разшири своите познания в тези сфери. Повече информация за конкретните обучения и сертификати е достъпна на адрес: http://www.mmw.bg/training

 

"Apple е всепризнат лидер в сферата на професионалните IT, видео и фотографски решения и предлага едни от най-модерните системи в тези сегменти. Затова нашето желание бе да създадем един център, в който феновете на компанията да могат да получат подробна информация и компетентни съвети за всичко, свързано с нея, да закупят подходящия продукт или цялостно решение за своя бизнес, да посетят квалифициран учебен курс и да повишат квалификацията си, получавайки международен сертификат" - заяви Васил Михалков, изп. директор на "Мултимедийна работилница". Той добави, че към момента, особено търсени са курсовете по фотография, които обхващат както обща фотография за начинаещи и напреднали, така и уъркшопи по рекламна, портретна и репортажна фотография. "Висококвалифицираните и сертифицирани преподаватели, както и модерната материална база, също са гаранция за качеството на обученията в центъра" - посочи още Васил Михалков.

 

Компютърните курсове на "Мултимедийна работилница" ще помогнат на всеки, който иска да усъвършенства своите компютърни умения в сферата на Mac OS 10.6, Mac OS Server 10.6, Xsan и свързаните с тях технологии, докосвайки се до всички мощни функции и услуги, които предлага безспорно най-модерната и стабилна UNIX базирана операционна система в света. Придобитите Apple сертификати са почти сигурна гаранция за повишаване заплащането на IT специалистите и спомагат за тяхното отличаване от колегите им. Наемащите мениджъри са склонни да предпочетат кандидати, чиито знания и умения са удостоверени със сертификат и колкото по-значима е компанията, издаваща сертификата, толкова повече възможности за кариерно развитие се откриват пред неговия собственик.

 

"За един IT специалист придобиването на сертификат от световен лидер, какъвто е Apple, означава повече контрол върху израстването му в толкова динамична среда, каквато са информационните технологии. Освен това сертифицирането му дава независимост и възможност да си гарантира високи приходи, без значение каква е моментната икономическа конюнктура. За мениджърите пък наемането на сертифициран специалист дава необходимата сигурност, че те ще могат да разчитат на своя екип, няма да се налага да го реорганизират в най-неподходящото време, ще гарантират необходимото качество на клиентите си и ще повишат своята конкурентоспособност" - убеден е Васил Михалков.

 

Обучителният център на "Мултимедийна работилница" е лицензиран и от Националната агенция за професионално обучение и образование (НАПОО), като Професионален център за обучение, сертифициране и придобиване на професионална квалификация, по широк обхват от курсове и специалности – фотография, дизайн и предпечат, видеообработка и монтаж, компютърна грамотност, комуникация и чужди езици.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4648