TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
25 Август 10, 10:24
Спиди Нет стартира предлагането на Интернет услуги в Сливен с промоция
Българският телекомуникационен оператор Спиди Нет стартира дейност в град Сливен, чрез франчайзингово партньорство с компанията Нет Комюникейшънс, която също ще оперира под търговската марка Спиди Нет. Това е първият франчайзинг партньор, който взима и името на националния оператор. Компанията изгражда модерна инфраструктура, базирана на технологията Fiber to the Building. Инвестициите в качествена мрежа и подкрепата на Спиди Нет ще позволят на локалния партньор да предложи пълен набор от най-модерните телеком услуги, включително IP телефония, интерактивна телевизия, приоритизиран трафик за гейминг, видео стриминг и др.

"Нашето желание е да изградим най-модерната интернет мрежа, достъпна за жителите на Сливен и региона, която да е оптимизирана за предлагането на най-съвременните телеком услуги. Партньорството със Спиди Нет ни позволява да постигнем тази своя цел, да предложим на нашите съграждани интернет услуги от ново поколение и същевременно – да го направим на достъпна цена" - заяви Венелин Петков, собственик на Нет Комюникешънс - "Убеден съм, че от това ще спечели целият сливенски регион, защото развитието на модерни комуникации подобрява инвестиционния климат и повишава ефективността на бизнеса и администрацията."

Спиди Нет ще стартира услугите си в Сливен с промоция. Всички нови клиенти за Интернет достъп, които подпишат договор до края на август 2010 г., ще плащат по 17 лв. на месец. Предложението включва достъп до мрежата със скорост 30 Mpbs (за българска и международна свързаност), реален IP адрес, както и достъп до интерактивна цифрова телевизия.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1479