TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
25 Август 10, 10:22
Балкан Сървисис и Селматик интегрираха Atlantis ERP с Инфоплюс в Multirama
Българските компании Селматик и Балкан Сървисис завършиха проект по интеграция на ERP (Enterprise Resource Planning) системата Atlantis ERP с POS продукта на Селматик - Инфоплюс. Проектът е осъществен за нуждите на търговската мрежа на Multirama и от 1 юли решението работи във всички магазини в страната.

"През последните години екипът на Балкан Сървисис е натрупал сериозна експертиза в интеграцията на предлаганото от нас решение Atlantis ERP с голям брой ПОС системи, платформи за онлайн търговия, други ERP решения, както и счетоводни програми. Убедени сме, че това е правилната посока на развитие, предвид голямото разнообразие и непрекъснатата поява на нови специализирани решения в много области." - посочи Филип Мутафис, управляващ партньор на Балкан Сървисис.

Според него готовността на компанията да интегрира предлаганата от нея ERP система Atlantis с други използвани от клиента решения позволява значително по-бързото осъществяване на нови проекти, при това – отговаряйки в много по-голяма степен на специфичните нужди на компаниите.

"Ние винаги се стремим не просто да продаваме продукти на нашите клиенти, а се съобразяваме изцяло с техните нужди, стремим се да оптимизираме работата на екипите, да повишим ефективността, както и да интегрираме нашите решения с останалите системи, използвани в съответната компания. Радваме се, че тази политика дава резултати и спомага за по-лесното осъществяване на съвместни проекти с Балкан Сървисис" - заяви Димитър Селенски, президент на Селматик ЕООД.

Инсталираната в компанията ERP система вече комуникира безпроблемно с Инфоплюс, като от страна на Atlantis към POS терминалите се изпраща информация в реално време за наличностите, цените и артикулите, а в обратната посока чрез Инфоплюс се връщат данни за продажби, плащания, ревизионни актове и всички останали документи, създавани в магазинната мрежа. Интеграцията между двете системи спомага за по-бързия обмен на информация между централната база и търговските обекти и в крайна сметка – за по-качественото обслужване на клиентите. В добавка, тя спомага и за по-информираното взимане на управленски решения, на база на актуална информация за продажбите. Благодарение на усилията на екипите на Селматик, Балкан Сървисис и Мултирама новата система работи безпроблемно от първия ден на въвеждане в експлоатация.

Допълнително е направена и интеграция на новата система Инфоплюс с Business Intelligence решението QlikView. Това позволява всеобхватен анализ на информацията за продажбите в Мултирама и много възможности за бързи и лесни справки с водещата Business Intelligence технология на QlikView.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1054