TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

02 Август 10, 16:24
Карол Стандарт се включи в ежегодната стажантска програма на Финансова група Карол
Застрахователният брокер Карол Стандарт се включи в тазгодишната стажантска програма на финансовата група Карол. Най-добрите студенти от шестте икономически университета в България ще имат възможност да се обучават и да натрупат опит в реална работна обстановка в компанията. Инициативата се осъществява в рамките на програмата на Карол „Обучение в практиката” и е структурирана в три основни модула: обучение, водено от водещи експерти на компанията; работа по изследователски проект, под наставничеството на специалисти от отделните направления; както и съставяне инвестиционен портфейл и защитата му пред портфейлните мениджъри на финансовата група.

„Нашата стажантска програма се отличава от повечето такива корпоративни инициативи по своя идеен замисъл. Тя е насочена към предоставянето на практически ориентирано обучение в работна среда, което надгражда предлаганите в университета знания. Гледаме на провежданите от нас стажове изключително сериозно, съзнавайки, че те означават много за бъдещите специалисти, които се обучават в офисите ни. Затова можем да гарантираме, че за тези млади хора стажът ще бъде всичко друго, но не и формален или скучен“ - посочва Диляна Атанасова, Управител на Карол Стандарт - „Програмата предлага оптимален набор от възможности за практическо усвояване на знания, за да стимулира младите хора в тяхното кариерно развитие. Желанието ни е да сме сигурни, че ще дадем на нашите стажанти солидна основа за успешен професионален старт, както и че всеки от тях ще започне своята професионална кариера с доверие и оптимизъм.“

Стажантската програма се базира на пет основни принципа: успешно начало чрез разработване на индивидуален изследователски проект в реална работна среда и с подкрепата на утвърдени експерти; изграждане на ползотворни взаимоотношения и развитие на ключови комуникационни умения чрез създаване на условия за взаимодействие с доказали се бизнеспартньори, членове на екипа на Карол; придобиване на нови знания и разбиране относно ролята на финансите и бизнес целите и стратегиите за развитие както на Карол, така и на финансовия бизнес като цяло; планиране на успеха чрез дефиниране на индивидуалните цели и разработване на план за постигане на тези цели; развитие на индивидуалния потенциал чрез прилагане на получените знания, усвоените умения и оползотворяване на създадените контакти и взаимоотношения.

Програмата ще популяризира резултатите от изследователската работа на стажантите. Те ще получат и удостоверение за проведения стаж и препоръки за професионална реализация.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.144