TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Август 10, 21:02
Балкан Сървисис внедри Business Intelligence системата QlikView в Multirama

Българската консултантска компания Балкан Сървисис завърши Business Intelligence проект в технологичната търговска верига Multirama. В рамките на проекта са внедрени 15 лиценза на BI решението QlikView и е осъществена интеграция с работещата при клиента ERP (Enterprise Resource Planning) система Atlantis, също внедрена от Балкан Сървисис. Екипът на консултантската фирма е извършил и редица доработки към Business Intelligence решението, които отговарят на нуждите на Multirama от оптимизиране работата на служителите и по-качествено обслужване на клиентите на веригата.

 

Едно от големите предимства на новата система е улесненият достъп на крайните клиенти до нея. Това става посредством разработен от Балкан Сървисис на базата на QlikView продуктов каталог, който е достъпен в търговските обекти на веригата. Приложението улеснява търсенето на различни стоки, както и тяхното сравнение, според цена или характеристики, а освен това дава информация за складовите наличности на съответния продукт.

 

"Multirama функционира в един изключително динамичен сектор и предлаганите от компанията продукти варират от настолни и мобилни компютри, компютърна периферия и мрежово оборудване, през мобилни телефони, софтуер, игри и гейм аксесоари, фототехника и консумативи. В този сегмент нови продукти и цели продуктови категории се появяват всеки месец, което прави много трудно задоволяването на всяко специфично желание на клиентите ни. Затова ние имахме нужда от решение, което да гарантира бързия и лесен достъп на търговските служители и клиентите до желаните продукти, да им позволява за кратко време да сравняват характеристиките на различни стоки и да открият желания от тях продукт. Радвам се, че Балкан Сървисис ни предоставиха такова решение, както и че се съобразиха със специфичните нужди на компанията ни при този проект" - посочва Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Multirama.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0834