TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
28 Юли 10, 13:09
СуперХостинг.БГ предлага две години хостинг на цената на една

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ стартира лятна промоция "1=2", удвоявайки периода за всяка едногодишна поръчка за хостинг план СуперПро или СуперХостинг. Така клиентите, избрали хостинг план СуперПро по време на промоцията, ще заплатят само 117 лв. с ДДС и ще получат двугодишен достъп до 37 555 MB пространство, 3755 GB трафик, 500 пощенски кутии и възможност за хостинг на осем независими сайта. Съществуващите потребители на хостинг план СуперСтарт ще могат да се възползват от промоцията, като преминат на по-горен план за едногодишен период. Промоцията е валидна както за Linux хостинг, така и за ASP.NET (Windows) хостинг услугите на СуперХостинг.БГ.

 

"Добавянето на една допълнителна година е особено подходящо за онлайн търговци, медийни сайтове и други Интернет предприемачи, както и за традиционни фирми, които се стремят към силно присъствие в мрежата. Нашето желание е по този начин да подкрепим старта на доста Интернет проекти в първите години на тяхното развитие и да  осигурим известно спокойствие по отношение на тяхната видимост в Интернет" - посочва Методи Дреновски, управител на СуперХостинг.БГ. - "Ние винаги сме се стремили да предлагаме промоции, които дават истинска добавена стойност на нашите клиенти и имат за цел създаване на дългосрочни взаимоотношения. Това е и една от причините за кратко време компанията ни да заеме водещо място на хостинг пазара в България."

 

За да се възползват от промоцията, клиентите трябва да закупят едногодишен хостинг план СуперПро или СуперХостинг, а допълнителната година ще се добави автоматично в онлайн поръчката и към хостинга, и към домейна. При заплащане на две или повече години, към избрания период ще бъде добавена безплатно една допълнителна година. Повече информация е достъпна на адрес: http://www.superhosting.bg/SummerHostingPromo/.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.3519