TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
13 Юли 10, 18:46
СуперХостинг.БГ увеличава параметрите на VPS услугите си
Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ обяви увеличение на параметрите на предлаганите от компанията VPS услуги, което е в сила от 12 юли (понеделник). Едновременно с увеличението, доставчикът намалява и цените за наемането на виртуални сървъри, позволявайки на своите клиенти да заплащат по-малко за по-голям капацитет. Промяната ще е достъпна както за нови, така и за настоящи клиенти на компанията. 

VPS (Virtual Private Server) представлява концепция за разделяне на физически машини, обособявайки независими раздели, на които могат да работят различни операционни системи и приложения. Този подход е много по-гъвкав и дава възможност на клиентите да заплащат единствено за капацитета, който използват, спестявайки средства за закупуването на физически машини, инсталирането на съответния софтуер и тяхното поддържане. VPS услугите са особено подходящи за малки и средни фирми, фрийленсъри или малки екипи, дизайнери, независими консултанти, както и физически лица, които работят с големи обеми от данни, но нямат собствен офис.

„Интересът към VPS услугите се увеличава през последните месеци и ние отчитаме постоянен ръст в търсенето им. Виртуалните сървъри имат ясно изразени предимства за малките и средни фирми. Увеличавайки параметрите, ние целим да ги популяризираме сред по-широка аудитория, разширявайки кръга от клиенти. Същевременно бихме искали и да направим реверанс към всички, които вече използват нашите VPS услуги, предлагайки им по-голям капацитет на по-ниска цена. Важно е да уточним, че обновяването на параметрите за съществуващите ни клиенти ще стане поетапно, като всеки един клиент ще получи подробна информация за това по e-mail.“ - обяснява Любомир Русанов, управител на СуперХостинг.БГ.

При бюджетно ориентирания сървър (VPS Start) размера на оперативната памет е нараснал до 512 MB RAM и 1024GB месечен трафик, докато при средния клас (VPS Про) новите параметри са съответно 1024 MB RАМ и 2048GB. Цените при тези два плана са намалени в диапазона 10-20%. VPS Бизнес пък вече разполага с удвоени параметри до 2048 MB RAM и 4096GB месечен трафик и понижение в цената с почти 40%.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.1096