TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Юли 10, 18:34
„Компютърни технологии и комуникации" Стара Загора пуска трипъл плей услуги
От 1 юни водещият старозагорски интернет доставчик „Компютърни технологии и комуникации" стартира предлагането на трипъл плей услуги, като към досегашните си предложения за Интернет достъп, добавя телефон и интерактивна цифрова телевизия. Това стана възможно, благодарение на технологичната подкрепа на телекомуникационния оператор Спиди Нет, който е франчайзингов партньор на старозагорската компания. Припомняме, че в началото на месец май Спиди Нет обяви официалния старт на своята франчайзингова програма и представи първите си девет партньора, сред които са още Аспилинк - гр. Казанлък, Спиди Нет - гр. Сливен, Супер Вижън Плюс - гр. Ямбол, Ес Нет - гр. Кюстендил, Микмакс - гр. Пловдив и Нетстар - гр. Първомай.

„Предлагането на телефон, интернет и телевизия, чрез унифицирана IP мрежа откроява „Компютърни технологии и комуникации" като технологичен лидер в град Стара Загора, позволявайки ни да съчетаем предимствата на инвестициите, направени от Спиди Нет в иновативни услуги с нашите силни позиции на регионалния пазар. Трипъл плей постепенно се превръща в стандарт, клиентите вече очакват не просто услуга, а подобаващо качество и надеждност. Затова ни беше нужен партньор, който да ни предложи решение, съответстващо на нашите представи за качество и се радвам, че го намерихме в лицето на Спиди Нет" - заяви Даниел Иванов, управител на „Компютърни технологии и комуникации". Той добави, че предстои компанията да предложи на своите клиенти още нови услуги, базирани на партньорството й със столичния оператор.

„Компютърни технологии и комуникации" (КТК), Стара Загора е сред най-бързо развиващите се интернет доставчици в областния град. Още от основаването си компанията се развива динамично, развивайки широка гама Интернет и IP-комуникационни услуги. Направените през годините инвестиции в качествена инфраструктура и непрекъснатият мониторинг на връзките са сред главните причини за нарастващия брой лоялни потребители днес. Компанията е известна и с това, че нейните служители са готови винаги да изготвят специални оферти за всеки отделен клиент, съответстващи най-добре на неговите необходимости и бюджет. Повече информация за предлаганите от „Компютърни технологии и комуникации" (КТК) Стара Загора услуги е достъпна на адрес: http://www.ctc-bg.net/

„Още със създаването си ние взехме решение да базираме работата си на водещите за времето си технологии за високоскоростен кабелен или оптичен интернет, като същевременно предлагаме услуги при възможно най-достъпните цени за крайни потребители и за бизнес клиенти. Партньорството със Спиди Нет е част от тази наша дългосрочна визия и тя няма да се промени през следващите години" - добави Даниел Иванов.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.072