TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

30 Юни 10, 23:46
Panaton Conferencing – нова система интегрира гласовите конференции с корпоративния CRM

Американският софтуерен разработчик Panaton (http://panaton.com), който е част от Сирма Груп (http://sirma.bg/) представи Panaton Conferencing - ново решение за гласови конферентни разговори, което променя и улеснява значително използването на този вид услуги. Panaton позволява на екипи, разпръснати по целия свят, да провеждат бързо и лесно конферентни разговори от своите мобилни телефони, без да се налага да въвеждат PIN – кодове, да търсят най-близката до тях зона с Wi-Fi достъп или да набират многобройни телефонни номера. Освен това услугата е интегрирана с редица CRM (Customer Relationships Management) решения, което позволява на всеки потребител да създаде бързо гласова конферентна връзка между свои контакти от телефонната си книга, Salesforce.com, SugarCRM, Plaxo, Outlook, Google. Много мобилни оператори днес срещат проблеми от намаляването на печалбите от традиционни услуги, като гласови обаждания и кратки съобщения, което налага търсенето на нови приходоизточници. Panaton е партньор, който може да добави стойност към техните предложения и да увеличи техния среден приход на един потребител (ARPU – Average Revenue Per User) в сегмента на бизнес клиентите.

 

"Нашето желание е да отговорим на нуждата от решение, което да позволява интуитивното и бързо организиране на гласови конференции в движение, без значение дали участниците могат да използват своя лаптоп в момента, или само мобилния си телефон, както и независимо от това дали имат интернет достъп. Panaton Conferencing ви дава възможност да провеждате еднакво успешно конферентни разговори от офиса, ресторанта, летището, автомобила или влака" - посочва Деян Ненов, Главен изпълнителен директор на Panaton - "Интеграцията с няколко популярни фирмени CRM решения и с Outlook от своя страна дава на потребителите голяма гъвкавост, както при фиксирането на часове за регулярни седмични конференции, така и при инициирането на извънредни разговори с партньори, клиенти или други лица, фигуриращи във фирмената база с контакти. Panaton е решение, оптимизирано за потребители, които пътуват често, ценят своето време и искат да могат да стартират конферентни разговори, директно от мобилния си телефон."

 

Със стандартната версия на Panaton Conferencing потребителят не трябва да помни PIN – кодове или да набира многобройни номера и може да стартира конферентен разговор с няколко клика на мобилния телефон. След това системата сама провежда обаждане и се свързва с всички участници, включително и с организатора. Интеграцията с календарите на Outlook и Google позволява автоматичното провеждане на предварително планирани конференции. В добавка Panaton разполага с мощни средства за архивиране и справки (reporting), съхранявайки всички детайли за участниците, както и опция за изпращане на разговорите, под формата на MP3 файлове. Решението използва cluster от телефонни централи, базирани на системата с отворен код Asterisk, което позволява максимална скалируемост и достъпност за потребителите, без да се налага те да резервират "конферентни стаи" предварително.

 

Panaton Conferencing е достъпно чрез всички мобилни телефони, използващи платформите Blackberry, Android, Windows Mobile, Symbian, Java ME, iPhone, както и чрез персонални компютри, работещи с операционни системи Windows, OS X и различни Linux дистрибуции. Решението е подходящо за бизнес организации, чиито представители пътуват често, независими консултанти, дистрибуторски мрежи и търговски екипи. То може да оптимизира значително сътрудничеството между научни и изследователски екипи, разпръснати по целия свят, политически и неправителствени организации, както и други лица, нуждаещи се от провеждане на конферентни разговори в движение. Panaton Conferenceing може също да добави стойност и към предложенията на телекомуникационни оператори и интернет доставчици, както и различни компании от други сегменти – фирми за виртуални офиси, организатори на изложения и специализирани събития, хотели и туристически агенции, различни онлайн услуги за сътрудничество и др. Panaton е отворен към партньори от целия свят, които биха искали да добавят към своите предложения лесна за използване и надеждна конферентна услуга.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

3.4668