TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
15 Юни 10, 14:35
JAR Computers вече е Златен партньор на Microsoft

Българската технологична верига JAR Computers вече е Златен партньор на американската софтуерна компания Microsoft. Jar Computers предлага всички продукти на софтуерния гигант, включително операционни системи, офис пакети, както и популярни приложения от други водещи програмни разработчици, включително Corel, Adobe, Autocad, Apple, Symantec, Dr.Web, BitDefender, Microinvest и др.

 

"Нашето желание винати е било да предлагаме цялостни решения за бизнес и забавление на своите клиенти. Това означава не само да им предоставим качествени и достъпни компютърни конфигурации, разнообразни периферни устройства за тях, UPS системи, мрежови решения, а и необходимите им операционни системи, решения за сигурност и различни приложни програми. Софтуерният пазар в България тепърва ще се развива, поради повишаващата се култура на потребление на населението и ние вече сме се позиционирали успешно на него" - посочи Рашко Костов, изпълнителен директор на JAR Computers.

 

Освен, че предлага голямо ценово разнообразие при закупуването на различни класове софтуерни продукти, компанията осъществява и консултации за всеки конкретен клиент, създавайки индивидуални решения, според неговите нужди и специфика на дейността. "В бъдеще Jar Computers ще засилва партньорството си с водещи софтуерни разработчици, за да може да предложи на своите клиенти най-новите продукти в този бързо развиващ се сегмент" - добави Рашко Костов.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
3.1945