TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
31 Май 10, 10:01
СуперХостинг.БГ ще подарява нетбук – компютри на Уеб Експо 2010

Българският доставчик на хостинг услуги СуперХостинг.БГ ще подари три нетбук – компютъра в рамките на Уеб Експо 2010. Събитието, което се провежда днес (31 май) в гр. София, ще продължи в градовете Пловдив и Варна, съответно на 2 юни и 4 юни. СуперХостинг.БГ е Златен спонсор на изложението, а всеки посетител, който дойде на щанда на компанията в някой от трите града, ще може да участва в томбола за преносим компютър Netbook Acer. Томболата ще бъде теглена на щанда на СуперХостинг.БГ точно в 17,30 часа във всеки град, като и в трите населени места компанията ще подари по един нетбук.

Посетителите на щанда на СуперХостинг.БГ ще имат възможност да участват и в редица други игри с награди, през целия период на изложението. Те ще могат да отговарят на въпроси, свързани с хостинг тематиката и Интернет бизнеса, както и да покажат своите умения на нашумелия напоследък музикален симулатор Guitar Hero. Най-добре представилите се участници ще получат от компанията тениски, ваучери с промо – кодове, безплатни хостинг услуги и други награди.

В програмата на изложението е предвидена и семинарна част, в която посетителите ще могат да се запозная с водещите тенденции в Уеб бранша и възможностите, чрез които да развиват бизнеса си успешно. Управителят на СуперХостинг.БГ Любомир Русанов ще изнесе днес в 14:25 ч., в рамките на семинарната програма на Уеб Експо 2010, презентация на тема "Как да използвате ефективно вашите хостинг услуги". "Хостингът днес се е променил от услуга, предлагана "на парче" в комплексно решение за бизнеса и крайните клиенти, със съответстващото му качество на услугата, надеждност и поддръжка. Въпреки това мнозина все още не използват цялата добавена стойност на хостинг услугите, които предлагаме и нашето желание е да спомогнем и за обучението в тази насока. Убедени сме, че събирайки водещи професионалисти в сферата на Интернет бизнеса с ентусиасти, които тепърва навлизат в този сегмент, Уеб Експо е подходящ за тази цел форум" - посочва Любомир Русанов. Той ще демонстрира пред участниците в лекцията редица техники за спестяване на време, за по-удобна и сигурна работа с различни уеб услуги. Освен това мениджърът ще разкаже за основните разлики между видовете SSL сертификати, както и в кой случай, какъв сертификат е удачно да се използва, в зависимост от нуждите и целите на уеб сайта. Същата презентация ще бъде представена и по време на пловдивското и варненското издание на изложението, отново със същия начален час.

Също с обучителен характер ще бъде и лекцията на другия управител на СуперХостинг.БГ Методи Дреновски, на тема "Шест неща, които трябва да знаете за домейн имената". Тя ще се проведе на 4 юни, от 11:15 ч. в гр. Варна и участниците в нея ще могат да научат какво представляват името на домейна и какво точно е top level domain, как браузърът разбира кой сайт да отвори, какво представляват DNS, Root сървър, TTL и Propagation период. Ще бъде отделено внимание и на въпросите как да си изберем име на домейн и да го регистрираме, а също и как стои въпросът със собствеността на домейна.

"Това, което наблюдаваме днес, е че все повече компании и отделни граждани се интересуват от присъствие в Интернет със собствен уеб сайт, а все по-достъпните технологии и инструменти за създаване на сайтове и блогове правят това възможно дори за хора и фирми с ограничени средства. Увеличава се броят на клиентите на хостинг услуги, които не познават в детайли този процес, не оценяват домейна, като важен бизнес актив и често дори техният фирмен домейн е регистриран на името на трети лица. Именно към този тип слушатели ще адресирам своята лекция във Варна", обяснява Методи Дреновски. Според него правилното разбиране на тази тематика ще става все по-важно за успешния онлайн бизнес, предвид нарастващото значение на домейните за налагането на една марка, както и за развитието, защитата и понякога – продажбата - на един Интернет проект.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
0.0993