TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
03 Юни 10, 15:54
Mobio.bg представя нова услуга за мобилни разплащания

Българският доставчик на решения за SMS микроразплащания http://www.mobio.bg/ ще представи новата си услуга за мобилни разплащания "Mobipay SMS плащане" в рамките на Уеб Експо 2010. Събитието ще се проведе в гр. София на 31 май, в гр. Пловдив на 2 юни и в гр. Варна на 4 юни, а Mobio.bg е със статут на официален спонсор.

 

"SMS микроразплащанията постепенно се превръщат в едно от основните средства за плащане за информация, съдържание и услуги онлайн. Но на всеки клиент, който е заплатил чрез SMS се е налагало да изпраща дълги и сложни за въвеждане SMS-и или да преписва SMS кодове от мобилния си телефон в сайта, където иска да направи плащане. Нашата нова услуга "Mobipay SMS плащане" може лесно да реши този проблем и да даде на потребителите достъпно и интуитивно средство за мобилно разплащане", посочва Веселин Кънев, собственик на Mobio.bg.

 

Услугата "Mobipay SMS плащане" работи изключително лесно, без да се налага въвеждането на сложни ключови думи, изписването на потребителски имена или използването на SMS кодове. Клиентът просто въвежда своя мобилен номер и изпраща Y на посочения кратък номер. След успешно плащане, скрипт на сайта, който е внедрил решението на Mobio.bg, получава HTTP заявка от сървъра на компанията за SMS разплащания. Друга важна характеристика на новата услуга за SMS плащания е поддръжката на теми (цветови схеми), позволяващи на онлайн предприемачите да променят външния вид на приложението за SMS плащане, съобразяваки го с цветовата схема на своя сайт.


Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

Коментари
Няма мнения, вашето ще бъде първото.
Добави коментaр 
От:
Коментар:
Въведете кода от картинката в ляво

 
5.922