TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
TechCompanies.dir.bg - новини за водещите ИТ компании

 
Рейтинг: 3.00
(2838)
Новини
Кратки
Apple
Microsoft
HP
Cisco Systems
Oracle
SAP
IBM
Intel
Xerox
Logitech
QlikTech
Barracuda Networks
AVG
Panda Security
Datecs
ESRI Bulgaria
Nemetschek
Сирма Груп
Daticum
DAVID Holding
Мусала Софт
Fadata
ТехноЛогика
S&T
Алое Ко
Balkan Services
LLP Sofia
Intelligent Systems Bulgaria
IBS Bulgaria
Team VISION
NET IS
TeleLink
eFellows
Nexcom
D-Link
Spectrum Net
Спиди Нет
Макс Телеком
Евроком
Трансат
Нетинфо
ePay.bg
Mobio.bg
Mirchev Ideas
СуперХостинг.БГ
Host.bg


Контакти

Новини / Водещите новини

Вземи в gLOG
01 Юни 10, 12:01
Нов онлайн магазин за техника сваля цените на лаптопите
У нас започна работа нов онлайн магазин за лаптопи и аксесоари. Проектът се нарича Laptopshop.bg и вече е известно, че всички продукти в него ще се предлагат с отстъпка от 10% и безплатна доставка за територията на цялата страна при поръчки над 100 лв. в периода 24 май - 2 юни. Промоционалното предложение е по случай деня на детето - 1 юни и с него от екипа на магазина се надяват да направят преносимите компютри по-достъпни дори за най-младите потребители. Онлайн магазинът предлага голямо разнообразие от лаптопи на водещи производители, като Acer, Asus, BenQ, DELL, Fujitsu, HP, Lenovo, Sony, Toshiba и др., както и множество аксесоари - web камери, мишки, клавиатури, рутери, захранване, чанти и калъфи за лаптопи, външни твърди дискове и звукови карти.

Продуктите на сайта LaptopShop.bg са представени с подробни описания на техническите характеристики и снимки, а поръчките се правят изключително лесно, чрез добавяне на желаните артикули в потребителската кошница. Доставки с куриер се извършват за територията на цялата страна, като в рамките на София поръчките пристигат за 24 часа при наличност на стоката, а за останалите градове срокът е в рамките на 2 до 5 дни. Плащането се извършва в брой при доставката, след отваряне на пакета, а при несъответствие с поръчания артикул, стоката може да бъде върната без заплащане. Онлайн магазинът предлага и секция със Специални оферти, от която клиентите могат да закупят преносими компютри и аксесоари при най-изгодни условия.

Техниката вече се наложи като един от най-предпочитаните видове стоки за покупки по интернет, защото при онлайн пазаруването потребителите разполагат с подробни описания на техническите характеристики на артикулите, лесно и бързо могат да сравнят цените на предлаганите стоки и да изберат най-изгодното предложение. Освен това при тези покупки няма риск от несъответствие на размер или външен вид, което повишава допълнително доверието на клиентите. А удобството да се сдобием с нов лаптоп, без да излизаме от къщи и да ни го донесат още същия ден, превръща пазаруването онлайн в предпочитан начин за закупуване на такива стоки за много потребители у нас.

Дир ID: 
Парола: Забравена парола
  Нов потребител

0.1328